• Meny
  • Meny
Paris tips rejse sevaerdigheder besoge Frankrig gader Montmartre

Paris – hvilke seværdigheder bør man besøge?

Du står med et kort over Paris? Hvad skal man gøre? Paris er byen, hvor de mange muligheder for at udforske byens indre og byens charme og seværdigheder aldrig får en ende.

Byen er fuld af muligheder og man kan alt fra at se på Mona Lisa til at opleve den skønne natur i de mange grønne områder, der er mellem gaderne og storbylarmen i Paris.

Hvad man så end bare skal se, er noget for sig selv. Der er en række ting, som man bør have set, når man har været på sin tur i Paris.

Kunstens glade dage og grønne områder

Paris tips rejse sevaerdigheder besoge Frankrig

Det er næsten at regne ud, når man snakker om Paris, snakker man om kunst. Museet Louvre er en oplagt mulighed for at se en side af Paris i det smukke store museum, der med sine populære malerier og værker er en stor og vigtig turistattraktion for Paris og Frankrig som land. Louvre er både smukt og en oplevelse, der er værd at kigge forbi.

Noget andet er de mange smukke grønne områder, der er i Paris. Man kan ikke tage til Paris uden at nyde en tur i parken eller opleve storbyens natur med et afbræk fra vandringen mellem turistattraktionerne. Jardins des Tuileries er en oplagt mulighed efter sit besøg på Louvre at tage en afslappende dag væk fra menneskemylder og nyde den smukke natur, der er i haven.

Natteglade timer og kulinariske finesser

Paris tips rejse sevaerdigheder besoge Frankrig natteliv

Det, man også skal se og opleve er Paris’ natteliv. Et natteliv som Paris’ finder man ikke i mange andre byer. Nattelivet taler for sig selv med de mange gode natklubber og sjove steder, man kan tage på efter midnat. Udover dette er der selvfølgelig maden.

Maden er en vigtig del for Paris, og de mange restauranter er gode muligheder for at smage på Paris på en anden måde. Byen er fyldt med ting at se, men det vigtigste at se, er det man har lyst til, og det garanterer Paris helt sikker for.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *