• Meny
  • Meny
de-bedste-hoteller-i-centrum-af-paris

De 8 bedste hoteller i centrum af Paris

Paris er verdens mest besøgte turistdestination, så der er flere tusinde hoteller i Paris som turister og forretningsfolk kan benytte sig af. Men med et stort udbud af overnatningsmuligheder, kan det være svært at finde de bedste hoteller i centrum af storbyen.

Når man ønsker at booke det bedste hotel, så skal man huske på at der ofte er en sammenhæng mellem beliggenhed, kvalitet og pris. Man skal som tommelfingerregel regne med at et dobbeltværelse i gennemsnitligt hotel i Paris koster fra 800kr og op efter per nat.

Vi har taget udgangspunkt i at man besøger Paris som turist, hvor en beliggenhed i centrum af Paris er ønsket, samt i nærheden af turistattraktionerne. Størstedelen af seværdighederne i Paris ligger i 1.-8. arrondissement, herunder bl.a. Eiffeltårnet, Triumfbuen, Notre Dame og Louvre.

Vi har også gennemlæst gæstebedømmelserne for de enkelte hoteller, så vi med ro i sindet kan anbefale vores bud på de 8 bedste turist hoteller i centrum af Paris.

Hotel Louvre Piemont

På dette lille og hyggelige 3-stjernede Hotel Louvre Piemont, som ligger bekvemt i 1. arrondissement midt imellem Louvre og Pariseroperaen.

Hotellet er ideelt beliggende hvis man er interesseret i kunst og kultur. Det tager også mindre end 10 minutter til fods at gå til det velkendte stormagasin og shopping center Galeries Lafayette.

Se priser og fotos

Hotel Mercure Paris Opera Louvre

For under 1.000kr per nat kan man overnatte på dette lækre 4-stjernede Hotel Mercure Paris Opera Louvre, som er beliggende midt i 2. arrondissement, tæt på Galeries Lafayette og Pariseroperaen.

Derudover tager det kun 10 minutter at gå hen til Louvre. Man bliver sjældent skuffet når man overnatter på Mercure Hotels, som er et kendt hotelmærke i Europa.

Se priser og fotos

Hotel Ecole Centrale

Dette mindre 3-stjernede Hotel Ecole Centrale tilbyder blot 22 værelser i 3. arrondissement.

Her bor du centralt i et af de ældste og mest charmerende kvarterer i Paris. Det tager blot omkring 15 minutter at gå hen til Notre Dame Katedralen. Skulle du gå hen og foretrække offentlige transportmidler, så er hotellet beliggende lige vedsiden af metro stationen Arts et Metiers.

Se priser og fotos

Hotel Paris Rivoli

I 4. arrondissement finder man endnu et af Paris mange små 3-stjernede hoteller, men Hotel Paris Rivoli skiller sig ud med dets charme og gode service.

Hotellet er beliggende tæt på henholdsvis Seinen og Notre Dame. Derudover ligger hotellet godt i forhold til små hyggelige spisesteder, seværdigheder, metro og shopping.

Se priser og fotos

Hotel Les Bulles de Paris

I Paris Latinerkvarter også kendt som det 5. arrondissement finder du det lækre 4–stjernede Hotel Les Bulles de Paris. Alle værelserne er små, men forskelligt indrettet og dekorerede i champagnestil.

Hotellet er ideelt beliggende i forhold til Notre Dame, Pantheon og Jardin du Luxembourg. Når du kommer retur til hotellet efter en lang dag fyldt med oplevelser, kan du slappe af med et glas vin eller kop kaffe i hotellets Lounge.

Se priser og fotos

Best Western Villa Des Artistes

På en lille stille sidevej i 6. arrondissement til Montparnasse finder du det 3-stjernede Best Western Villa Des Artistes.

Hotellet ligger i et børnevenligt kvarter med grønne områder og i kort gåafstand til Jardin du Luxembourg og Tour Montparnasse. Dette Best Western hotel er moderne indrettet og ligger også centralt i forhold til butikker, caféer m.m.

Se priser og fotos

Hotel du Cadran

Centralt i 7. arrondissement, kun 7 minutters gang fra Eiffeltårnet, finder du det velrenommerede 3-stjernede Hotel du Cadran.

Hotellets personale er yderst servicemindede og gør deres bedste til at du får et perfekt ophold. Dette hotel ligger i et roligt område, kun et stenkast fra Rue Cler, hvor du finder mange små hyggelige caféer og butikker.

Se priser og fotos

Hotel Plaza Etoile

Kun et stenkast fra Champs-Élysées og Triumfbuen i 8. arrondissement finder man det 3-stjernede Hotel Plaza Etoile.

Classic værelserne er små, men det opvejes af det fantastiske hjælpsomme personale, hvor de fleste i øvrigt taler et fint engelsk. Det er muligt at få værelser med udsigt til enten Triumfbuen eller Eiffeltårnet.

Se priser og fotos

Vi håber denne guide har hjulet dig, og at du finder dit drømmehotel i Paris. Vi ønsker dig en vidunderlig tur til Paris!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *