• Meny
  • Meny
transport fra lufthavnen Toulouse til centrum

Sådan kommer du fra lufthavnen i Toulouse til centrum 

Står ferieplanerne på Frankrig og den skønne franske by Toulouse, så venter der dig nogle dejlige oplevelsesrige dage. Men først skal du tackle spørgsmålet om, hvordan du kommer fra Toulouse lufthavn til centrum. Læs med her, og få svaret.

Transporten mellem lufthavn og centrum er ofte en stor hurdle, når du kommer til et fremmed land eller en fremmed by, for det er meget sjældent, at infrastrukturen minder om den, vi kender fra Danmark. Derfor guider vi her til transportmulighederne fra Toulouse lufthavn til centrum. 

Vi gennemgår både Welcome Pickups, taxi, sporvogn, bus og tog i Toulouse, så du kan få det forkromede overblik enkelt og hurtigt.

På den måde for du en rolig start på ferien, når du på forhånd ved, hvordan du skal forholde dig til transporten i Toulouse. God ferie.

Welcome Pickups i Toulouse

transport fra lufthavnen i Toulouse til centrum

Afstanden mellem lufthavnen og centrum af Toulouse ligger på 8 kilometer, så du vil opleve en forholdsvis hurtig transport til Toulouse.

Der er flere muligheder, når du skal finde ud af, hvordan du kommer fra Toulouse lufthavn til centrum, og er du til de komfortable løsninger, kan du vælge Welcome Pickups. Her er tale om en afhentningsservice, som henter dig i lufthavnen og kører dig til centrum. Du booker servicen på forhånd, og når firmaet kender dit flynummer, så kan de holde øje med ankomsttiden, så du ikke skal stresse, hvis dit fly er forsinket. Har du spørgsmål, vil den 24 timer åbne kundeservice kunne hjælpe dig.

Welcome Pickups har yderligere den fordel, at deres chauffører alle taler engelsk – det er et stort plus i Frankrig, hvor det kniber med andet end modersmålet.

Med den fri afbestilling på op til 48 timer inden ankomst, kan du også afbestille, hvis dine planer ændrer sig. Welcome Pickups er perfekt for dig, der ønsker stor fleksibilitet, et højt serviceniveau og en dejlig komfort. Bestil transport her

Taxi i Toulouse

Taxi transport fra lufthavnen i Toulouse til centrum

Vil du gerne undgå den offentlige transport i Frankrig, når du skal finde transport fra Toulouse lufthavn til centrum, kan du også tage en taxi.

Du finder taxierne uden for terminalen, og de kører hele døgnet. Her får du fin komfort og en kørsel uden mas og mylder, men prisen er selvfølgelig højere end den kollektive trafik. Prisen vil ligge på omkring 30 euro, og rejsetiden tager cirka 20 minutter.

Læg mærke til, at taxipriserne ikke er fastsat på forhånd, så priserne kan svinge en del afhængig af de trafikale forhold.

Taxien er perfekt for dig, der gerne vil undgå den offentlige transport, men som ikke har brug for services eller tager notits af chauffører, de ikke kan kommunikere med.

Bus i Toulouse

buss transport fra lufthavnen i Toulouse til centrum

Du kan finde flere busser i Toulouse, der kører direkte fra lufthavnen til centrum i Toulouse. Prisen er lav på omkring 2 euro, og rejsetiden tager i omegnen af 30 minutter. Tag Bus 25, hvis du gerne vil til Blagnac Emile Zola, bus 30 til Fenouillet Centre Commercial og Bus 66 til Toulouse St. Cyprien.

Der kører tilmed en shuttle-bus som transport fra Toulouse lufthavn til centrum, og billetten koster 8 euro hver vej. Der er to linjer, A og B, og transporttiden er på 25 minutter.

Bus i Toulouse er det perfekte valg for dig, der ønsker et billigt alternativ til hyrede biler, og som ikke har noget imod mylder og kaos. Den franske kollektive trafik kan nemlig være et overvældende bekendtskab.

Tog i Toulouse

Tog i Toulouse mellem lufthavnen og centrum er ikke en mulighed, så er du til offentlig transport, kan du vælge sporvogn eller bus.

Sporvogn i Toulouse

Hvordan kommer du fra Toulouse lufthavn til centrum på den billigste måde? Svaret er sporvogn. Sporvogn i Toulouse koster mindre end 2 euro, og den kører fra lufthavnen til centrum af Toulouse hvert 7.-15. minut fra klokken 6 til midnat.

Rejsetiden ligger på cirka 30 minutter. Sporvogn i Toulouse er et godt valg for dig, der er på budget, om som ikke har noget imod større menneskemængder.

Billeje i Toulouse

Billeje transport fra lufthavnen i Toulouse til centrum

Har du mod på at gå i clinch med den franske trafik, kan du leje en bil i lufthavnen og selv køre. I lufthavnen finder du flere af de store udlejningsfirmaer, som vil leje en bil mod et gebyr på 30-40 euro per dag.

Læg mærke til, at det kan være svært at finde parkering i de større franske byer, så det anbefales kun at leje en bil, hvis du på forhånd ved, at du har et sted at parkere den. Skal du både se Toulouse og ud at opleve det franske opland, så vil en lejebil derimod være smart.

Husk, at Frankrig har stramme trafikregler med mange kameraer, så vil du undgå bøder, bør du følge reglerne – også selvom franskmændene ikke gør det. En lejet bil vil være perfekt for dig, der gerne vil ud og udforske området uden for Toulouse.

Konklusion

Konklusion transport fra lufthavnen i Toulouse til centrum

Før rejsen til det franske, har du sikkert tænkt på, hvordan du kommer fra Toulouse lufthavn til centrum. Der er mange svar på dette spørgsmål, som afhænger af dine egne præferencer.

Har du ikke noget imod masser af mennesker, mylder og jag, kan du vælge den offentlige transport i Toulouse såsom sporvogn eller bus. Som en bonus er begge muligheder billige.

Vil du gerne have mere komfort og total frihed, skal du leje en bil, men parkering i byen kan være et mareridt. Du kan også tage en lokal taxi, som giver dig fin komfort, men heller ikke mere – øv gerne dit franske derhjemmefra, for ikke alle chauffører taler engelsk.

Endelig kan du vælge Welcome Pickups, hvis du har brug for den mest rolige start på ferien. Denne afhentningstjeneste holder øje med dit fly, henter dig når dit fly lander, har 24 timers kundeservice og altid engelsktalende chauffører. Bestil transport her

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *