• Meny
  • Meny

Overskuelig og enkelt kollektiv transportliv i Paris

Paris er en af de mest attraktive storbyer i Europa og verden, som flere millioner af turister årligt tager til for at besøge den franske storby og mærke den franske charme og smukke visuelle by, som Paris er. Udover at titlen som Europas anden største storby og en af de mest attraktive. Hvad kollektiv trafik angår, har Paris med en af de bedste metroer i hele verden en bred mulighed for at komme rundt i det parisiske uden meget besvær og til ingen penge.

Med mange muligheder fra Charles de Gaulle lufthavn er Paris også byen, hvor den kollektive transport er en vigtig del af franskmændenes hverdag og daglige rutine, og er en nem mulighed for at komme rundt i den franske hovedstad uden meget besvær.

Med den franske metro under armen

Metroen i Paris er en af de mest anerkendte og velorganiserede i hele verden, der uden at være en ulempe angående størrelsen, er en af de mest simple, enkelte og effektive i verden. Metroen er også en af de billigste løsninger for at komme rundt i Paris på, hvor der sælges et bredt og billigt sortiment af ugekort, 10-turs kort og dagsbilletter. Billetterne er nemme at finde og købe på de forskellige metrostationer, og med en lang åbningstid fra 05.30 til 00.30 er metroen i Paris dermed også en fin mulighed for at bruge dagen lang uden stress. Metroen er også den, der kører oftest. Med få minutters mellemrum, gør det heller ikke noget, man kommer for sent til det seneste tog, da de kører hele tiden.

Lokal charme og mange muligheder for transport

Udover den velkendte metro i Paris, byder Paris også på andre muligheder for at bevæge sig rundt i den franske hovedstad. Busserne er ligeså effektive som metroen i Paris og kører med få minutters mellemrum, hvilket også gør den kollektive trafik nem og overskuelig. Busserne kører hele dagen og fordelagtigt også om natten med mange forskellige natbusser i det franske natteliv.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.