• Meny
  • Meny

Charles de Gaulle lufthavn – lufthavn med måde

En af de vigtigste og største lufthavne i Europa ligger i Paris. Charles de Gaulle lufthavnen er en af verdens travleste lufthavn, som kan være svær at finde hoved og hale i, når man skal bevæge sig ud på et rejseeventyr til den franske hovedstad. Lufthavnen udadtil kan godt virke uoverskuelig, men lufthavnen byder på mange forskellige transportmuligheder til og fra den franske lufthavn og er godt anlagt i form af informationer og god service.

Den franske lufthavn er lokaliseret omkring 30 kilometer nordøst fra den franske bymidte. Lufthavnen er tilgængelig for forskellige metro og togmuligheder samt bus, taxi og motorveje til brug af mulig transport fra Charles de Gaulle lufthavn. Lufthavnens tre terminaler er delt op efter udenrigsrejser til vesten, østen og indenrigsrejser, hvilket gør lufthavnen endnu mere overskuelig og nem at finde rundt i. De tre store terminaler er desuden også forbundet af gratis pendulbusser, der giver benene lidt mere frihed på vejen.

Brede transportmuligheder

Mulighederne for transport til det centrale Paris er som sagt brede. Takket være den regionale metro, RER og hurtigtoget TVG, er der mange forskellige muligheder for at benytte sig af de forskellige togmuligheder fra Charles de Gaulle lufthavn til centrum af Paris. Udover dette findes der også taxi tilgængelig og forskellige buslinjer, der også kører indtil midten. Charles de Gaulle lufthavn er også kendt for deres store biludlejning i de forskellige terminaler, hvor man kan reservere biler, parkeringspladser og låne biler til ferien i Paris.

Styr på informationen

Hvis ventetiden er lang, eller behøver du et sted at overnatte efter din ankomst til Paris, har Charles de Gaulle lufthavn mange muligheder for hoteller. I de forskellige terminaler findes der mange muligheder for overnatning på forskellige hoteller, hvilket er nemt, så du ikke skal køre langt for en seng at sove i. Lufthavnen byder også på en række shopping muligheder i de forskellige terminaler og informative skærme, der hænger overalt for at sikre en tryg rejsegang, mens du er i lufthavnen.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *