• Meny
  • Meny
Seinen Paris flod

Seinen og Ile de la Cité

Paris. En storby, man aldrig vil glemme, når man først har været der og set dets goder og smukke kreaturer, der fryder det visuelle på oplevelsen i Paris. Paris er en smuk by, det kan man ikke ligge skjul på, og det gør den heller ikke. De mange smukke gamle bygninger og attraktioner er i sig selv en oplevelse værd, og arkitekturen og bygningerne er en stor del af den franske stolthed, der ligger i atmosfæren i storbyen.

Noget andet, som både er smukt og fascinerende er Seinen, som visuelt er en af de smukkeste steder og attraktioner i Paris.

Seinen – sejlture og visuelle goder

Seinen flod sejltur Paris

Seinen med sine 800 km lang er en lang flod, der udspringer sig i Nordfrankrig og strækker sig gennem byerne Paris og Rouen. I Paris er Seinen meget populær, og den bruges som en turistattraktion, der er vokset gennem årerne.

Der er mange bådselskaber, som tilbyder en romantisk sejltur på Seinen, hvor man kommer forbi steder som Notre Dame og Grand Palais. Disse ture er meget populære og værd at give et forsøg, når man kommer forbi Sienen. Det er en god tilføjelse til den skønhed, som Seinen er, og et frisk pust til romantikken på rejsen.

Ile de la Cité

Ile de la cite Paris flod

Midt i Seinen i øst ligger to øer, som hedder Ile de la Cité og Ile St-Louis. Øen Ile de la Cité er den største og også det sted, hvor flest turister tager hen på for at opleve. Ile de la Cité er blevet en stor turistattraktion og centrum for mange turister, da der ligger mange seværdigheder på øen såsom Notre Dame som er en hel stor fransk attraktion, som mange tager hen for at se. Det store Palais de Justice ligger også øen og er også et bygningsværk, som er smukt og værd at se.

Seinen og Ile de la Cité er begge smukke steder og er med til at gøre opfattelsen af Paris smukkere end den allerede er.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *