• Meny
  • Meny
Pantheon Paris rejse

Panthéon

I Paris er der mange smukke bygninger og visuelle goder for hver en sjæl. Hvis man før har været i Paris, ved man, at storbyen ikke bare er en almindelig storby. Paris’ gader og stræder er fyldt med smukke bygninger, arkitektur, der er en fryd for øjet og mange smukke parker og haver, der er med til at gøre storbyen et bedre og smukkere sted at befinde sig i.

De mange millioner af turister, der hvert år besøger Paris, besøger netop også Paris for at se de mange smukke bygninger og udsmykninger byen har – og det er forståeligt nok. En af de meget attraktive og smukke bygninger, folk gerne vil se, og som er et smukt sted i Paris er Panthéon, der med sin smukke arkitektur er et ”must see”, hvis man skal til Paris.

Historien bag

Pantheon Paris rejse historie

Panthéon er en bygning, som ligger i Latinerkvarteret i Paris. Oprindeligt var bygningen set som en kirke dedikeret til St. Genevieve og til ære for hende. Men som tiden har udviklet sig blev Panthéon en gravplads for kendte og fornemme franske statsborgere.

I Paris har man i dag stadigvæk tanken om, at æren i at de kendte og betydningsfulde franskmænd bliver begravet i Panthéon er noget af det største og fineste, man kunne ønske sig, og bygningen fungerer i dag som et sted, hvor man viser sin ære og respekt for de mennesker, der har gjort sig fortjent til at ligge i mausoleum.

En visuel godte

Pantheon Paris katedral rejse

Ikke nok med, at nationen har dedikeret sin ære til Panthéon er bygningen også en meget smuk bygning, som gavner Paris’ udseende. Og ikke nok med, at store franskmænd som Voltaire og Jean Jacques Rousseau er begravet der, er bygningen en af de smukkeste bygninger i Paris både indvendig og udvendig.

Mange turister kommer for at se dette vidunder af et arkitekturværk og samtidig mærke den store nationale ære, der ligger i luften, når man træder ind i bygningen.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *