• Meny
  • Meny
Jardin du Luxembourg Paris

Jardin du Luxembourg

Storbyen Paris rummer mange forskellige kulturelle oplevelser, som er værd at tage et kig på. Ét er den flotte by i sig selv, de mange spændende museer, den franske charme på restauranterne og et natteliv, der er værd at give et skud, men noget andet er parkerne og de grønne områder i Paris.

Paris har mange grønne områder og de mange grønne områder omkring pladser, avenuer og gader giver et charme og en oplevelse af Paris som en grøn og frodig by.

Paris bliver årligt besøgt af millioner af turister verden rundt, og de fleste kommer for at se de mange kulturelle tilbud, Paris har at byde på, men mange kommer også for at opleve den franske stemning og skønne atmosfære, der er i de mange parker og grønne områder. Et af hovedattraktionerne indenfor parker er parken, Jardin du Luxembourg, som er skønheden i sig selv.

Historisk charme

Jardin du Luxembourg Paris slott haven park

Luxenbourg-haven ligger på den sydlige bred ved Latinerkvarteret og er en stor park, som besøges af mange mennesker. Parken indeholder I den nordlige del af haven slottet Palais du Luxembourg, hvor det franske senat tilhører til.

Slottet og haven blev opført af Henrik d. 4’s enke Marie de Médici, og har siden da været et sted med mange historiske gåder og smukke historier.

Mere end en park

Luxembourg-haven er en park, som vi kender parker udsmykket med statuer. Parkens skulpturer er en serie af franske dronninger, og parkens skulpturer er omringet af vaser og smukke træer samt planter rundt omkring i parken. Dog er parken ikke blot en park.

Jardin du Luxembourg studerende

I dag bruger mange franske studerende parken til at studere, når det er godt vejr. Aktiviteter som sportsbaner såsom tennisbaner og basketballbaner er tilgængelige og mange forskellige legepladser findes også.

Parken er også kendt for dets skak-miljø, hvor skakentusiasterne mødes og holder turneringer. I sommerperioden bruges parken også til gratis koncerter og teaterforestillinger i det fri, og er en god mulighed for at opleve Paris på en anden måde.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *