• Meny
  • Meny
De bedste steder at spise Paris Frankrig

De bedste steder at spise

Paris. Byen, hvor kærligheden hærger og de mange romantiske storbyferier bliver holdt. Det er byen, hvor det franske bliver slået i gennem med mange franske traditioner og kulturelle finesser i storbyens indre og udseende.

Noget andet er de mange muligheder for mad, storbyen Paris byder på. Der er ikke noget værre end at få ødelagt sin storbytur af et dårligt måltid mad. Paris er dog byen med fænomenale restauranter.

Michelinstjerner på række men også en by, hvor maden bliver prioriteret højt, når det kommer det kulinariske i Paris.

De bedste steder at spise Paris Frankrig restaurant

Byen bliver årligt besøgt af flere millioner mennesker verden rundt, og der er store forventninger, når det kommer til boldgaden, hvor restauranterne skal prøves af.

Michelinstjerner og karismatisk franskhed

Hvis vi begynder fra toppen af toppen er en af de bedste og bedst anbefalet restauranter michelin-stjæleren, L’Astrance, der er kendt for sin høje standard af mad men ikke til millionærpriser men til priser, du ikke ser på michelinrestauranter andre steder i verden. Den er også kendt for dets meget simple og rolige præg på maden, der ikke overvælder smagssanserne på en dårlig måde.

View this post on Instagram

A post shared by Astrance (@astranceparis)

I samme standard finder vi også en michelinstjerne hos “La Bigarrade”, der er kendt for sit franske køkken med et skævt tvist af japanske finesser, der giver restauranten et helt andet præg og et frisk pust til det traditionelle franske køkken.

Lokal unikhed i den kulinariske boldgade

Hvis du er mere til lokale finesser og høj kvalitet men til lave priser, har Paris også andre muligheder end de populæreste af de populæreste med michelinstjerner og formelle sammenkomster.

Eksempelvis har vi den anmelderroste “Bistrotters”, der med sine billige retter overrasker med kulinariske overraskelser og lækre mad, der viser, at ikke alt behøver at være det fineste af det fineste for at være det bedste.

Paris er også en by, hvor maden prioriteres højt, hvilket man også ser i de mange muligheder for at spise ude i den dejlige storby.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *