• Meny
  • Meny

Heftigt natteliv for homoseksuelle i Paris

Paris – Storbyen, der er kendt for dets mange homoseksuelle mennesker, der indtager gaderne med stil. Såvel også, når mørket falder på. Der er mange forskellige muligheder for at udforske det store homoseksuelle miljø i Paris, når mørket falder på med de mange natklubber, caféer og barer, der flager med regnbueflaget i stor stil.

Paris er også en af de storbyer som er tiltrukket af homoseksuelle fra verden rundt. Flere tusinder af homoseksuelle turister benytter sig af de mange natklubber, der er fuld af sjov og garanterer vilde aftener i byen, der aldrig sover.

Le Marais – hjemstedet for homoseksuelle natklubber

homoseksuelle-barer-gay-paris-frankrig

Le Marais er det centralt beliggende område i Paris og med sine hyggelige gader er også et af de mest populære steder at gå hen. Ikke nok med den hyggelige bydel, er Le Marais også kendt for deres natteliv for homoseksuelle med de mange homobarer, der ligger i bydelen.

En af de populære homoseksuelle natklubber er klubben, Raidd Bar. Natklubben er kendt for de mange temafester, der skulle give et brag af en sjov aften, samt torsdagstrip, som de har indført i natklubben. Baren er både stor, fedt indrettet og en god mulighed for at møde nye sjove mennesker og få slidt danseskoene på denne natklub.

Andre natklubber som “Banana Café” er også en populær sag i Paris med sin berømte terrasse område er en fed natklub med mange sjove aktiviteter.

Byen, der aldrig sover

Le Marais er som sagt hjemsted for homoseksuelle i Paris, og stedet rummer sjove oplevelser, billige priser på alkohol, og de fleste af natklubberne tager ikke entre. Paris er byen, der aldrig sover, hvilket man også ser i nattelivet for homoseksuelle. Nætterne er åbne for muligheder med sjov og spas, og Le Marais er værd at besøge, hvis man gerne vil udforske nattelivet for homoseksuelle og dermed også garantere nogle fede aftener i den romantiske og dejlige by, mon cherie, Paris.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *