• Meny
  • Meny

Billige priser på natteliv og alkohol i Paris

Når man taler om Paris taler man ofte om en storby med flotte museer, naturrige områder, fransk kultur og lækre restauranter, men bag den franske lyse dagligdag gemmer sig en storby med gang i og et bredt udvalg og muligheder for at udforske det franske natteliv til grunden med de lange åbningstider og de evige natklubber, der aldrig går i seng. Paris har mange trendy natklubber med charme og stil, og et musikliv på de forskellige natklubber, der bør opleves og føles på egen krop.

Med årligt millioner af besøgende i storbyen byder Paris også på mange forskellige attraktioner og muligheder for at udforske byen. Nattelivet er en central del af deres brede sortiment og med stort udvalg bliver nattelivet i Paris lige en ekstra tand spændende og sjov at udforske.

Overskuelige priser til den franske charme i nattelivet

Flere franske natklubber befinder sig med en rimelig pris i nattelivet både for entre på de mange natklubber men også et stort udvalg af eksotiske drinks, sjove cocktails og mixed alkoholiserede finesser. Priserne for entre er nogenlunde ens med nattelivet i den danske hovedstad. De fleste natklubber byder på drinks for mellem 6 og 10 euro, hvilket ikke rækker til den dyre side i forhold til, hvad vi er vant til i det danske natte og byliv.

De fleste natklubber er gratis i Paris, men nogle natklubber tager ikke det store for entre, hvilket gør det nemmere at suse frem og tilbage i de ny købte franske stilletter eller det nye jakkesæt fra shopping turen dagen før. De fleste natklubber tager entre for omkring 4-8 euro hvilket ikke er galt, alt efter hvilke arrangementer natklubberne byder på.

Natteliv med charme

Den lave pris på alkohol og entre i de forskellige natklubber medvirker til, at nattelivet i Paris bliver billigere og sjovere at slentre rundt i. Udover de billige muligheder for alkohol og oplevelser, er Paris også byen, der skinner om natten med sine flotte bygninger og dejlige stemning. Læs mere om natteliv og mad i Paris.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *