• Meny
  • Meny
De bedste barer Paris rejse guide

Charmerende franskhed i bylivet – De bedste barer i Paris

Paris er byen, hvor kærlighedslivet og de romantiske følelser hænger som en fin duft i luften. Atmosfæren er der ikke noget at sætte en finger på, hvad angår Paris som by.

Det er en af de smukkeste og fineste storbyer, der findes i verden, og turistattraktionerne og begejstringen for storbyen står ikke alene. De mange gode restauranter, turistattraktioner og smukke naturområder er ikke en finger at sætte på, når det kommer til stykket. Paris har sådan set alt, og er for alle, der vil.

Men når vi kommer til barer og caféer er byen såmænd også rig på mange hyggelige og gode barer, der kan give dig svar på, hvordan Paris er fra den synsvinkel. Der er et bredt sortiment i de forskellige små gadehjørner, nogle bedre end andre.

Kunstnernes mekka og kunstinteressens værdier

De bedste barer Paris rejse tips

Paris er kendt for sine mange kunstneriske mennesker, der farer til byen for at male på lærreder og blive inspireret af den franske charme i hovedstaden, Paris.

Hvad barer angår, er der mange kunstcaféer og barer, hvor folk mødes og diskuterer alt og ingenting. Baren, La Palette er svaret på et såkaldt vinhul, hvor kunstnere mødes og drikker den fineste vin, som Paris kan byde. La Palette er især også kendt for dets smukke udseende og hyggelige atmosfære, der befinder jeg inde på baren.

Baren drives af unge studerende fra kunstakademiet hvilket giver en mulighed for at udfordre sin indre kunstner i lange debatter.

Charmerende typer og traditionelle drukkenbolte

Ikke alle barer er kunstfinesser og afkroge af en filosofisk blanding af tanker og drømme. En helt almindelig bare som “La Perle”, der besøges af skuespillere, drukkenbolte, musikere og alle slags mennesker.

En traditionel bar, hvor der kan bestilles øl og vin som vi kender den med en hyggelig atmosfære af forskellige typer, der giver et andet billede på Paris som by. Barer i Paris ligger i hvert gadehjørne og er en stor del af hverdagen og en oplevelse at besøge.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *