• Meny
  • Meny

Leveomkostninger i Paris

Den traditionelle tale om Paris er altid god. Paris er en fantastisk smuk by, der lever op til alle forventninger, når man tager dertil. Paris har alt, hvad du kunne tænke dig.

Gode restauranter, turistattraktioner, der er værd at besøge, en natur, der blæser hovedet af dig og en atmosfære, der er skøn at være i. Byen er kærlighedens mekka og er en god mulighed for at se Frankrigs hovedstad og nyde tilværelsen der.

Men gratis er det ikke. Der er mange forskellige muligheder for at få en god oplevelse i Paris. Luksus er ikke nødvendigvis i den dyre ende, og maden findes i forskellige prisleje. Det er med at gå på rov i det parisiske, der byder på mange forskellige muligheder af et ideelt ophold i Paris uden at det kommer til at gøre dig fattig.

God mad i alle prisleje

Leveomkostninger Paris Frankrig rejse guide mad

Hvis du er på udkig i den kulinariske ende af din rejse til Paris, er der mange muligheder for god mad. Du finder både god mad på de traditionelle michelinstjernede restauranter men også i de små lokale gemmere, der også byder på lækkert mad til ikke så mange penge.

Prislejen ligger på de 100 kr., for en hovedret til de 500 kr., hvis man er oppe og hænge i det mest formelle af alt. Eksempel ser vi michelinrestauranten “L’Astrance”, hvor en aften hurtigt kan ende oppe på 1000 kr., hvorimod hvor vi ser restauranten “Bistrotters”, hvor en menu ikke runder mere end de 250 kr.

Luksus er hvad du gør den til

Leveomkostninger Paris Frankrig rejse guide

Man behøver ikke at bruge alle penge for at få luksus i Paris. Det er dig selv, der sætter grænser, og priserne for overnatning varierer fra 250 kr. til de 1200 kr. pr. døgn. Der findes mange muligheder for at få en luksuriøs oplevelse på, og det er ikke overnattende faktorer, der gør alt arbejdet.

Det er også det faktum, at Paris er en by med så mange muligheder for at opleve.

Læs også: Fakta om Paris – charmerende hovedstad i det franske

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *