• Meny
  • Meny
Fakta om Paris Frankrig

Fakta om Paris – charmerende hovedstad i det franske

Charmerende er nok det tillægsord, man hører oftest, når nogle snakker om Paris. Byen rummer en charme, der ikke er til at stå for.

De mange arealer udenfor med den smukke natur, de romantiske restauranter, og ikke mindst de fantastiske turistattraktioner er selveste opskriften på, hvad charmerende er, og det garanterer Paris i høj grad for. Det er en by, hvor romantik og charme er nøgleord for den rejse, man bevæger sig ud på.

Mange millioner af turister besøger årligt Paris for at opleve netop denne smukke by og denne udefinerbare følelse af charme og dejlig atmosfære i storbyen, og Paris er derfor blevet et mekka både for romantik men også for nogle af de bedste turistattraktioner i hele verden.

Kunst og glade dage

Musee Louvre Paris i Frankrig

Først og fremmest er Paris en by især for unge kunstglade mennesker, der drømmer om at blive til en kunstner, eller som bare elsker kunst i det hele taget. Med museet Louvre som med dens verdenskendte status som kunstens mekka, er det et godt sted at begynde.

Louvre der med sit smukke udseende og fænomenale indhold er en fantastisk attraktion og absolut en af de bedste at finde i Frankrig, men også i resten af verden.

Natteliv og franske forelskelser

Fakta om Paris i Frankrig

Noget andet man bør vide om Paris er dets vilde natteliv, der aldrig ender. Paris er byen, der aldrig sover, hvor mange butikker stadigvæk holder åbent efter midnat, og hvor de mange forskellige natklubber og barer fester til den lyse morgen.

Der er ikke en finger at sætte på nattelivet, og Paris er en by, hvor nattelivet skal udforskes for, at man får den helt optimale oplevelse ud af sit ophold i Paris.

Paris indeholder også mange gode spisesteder og andre fede turistattraktioner og er generelt bare en by, hvor kærligheden og charmen hærger i gaderne. Det er en oplevelse for enhver, og det er en by, hvor der er plads til alle, uanset alder og interesser.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *