• Meny
  • Meny
Versailles paladset Paris

Versailles paladset

Smukke bygninger og unikt arkitektur er noget, der er meget af i Paris. De mange smukke bygninger fryder udseendet på storbyen Paris, og de mange visuelle goder er med til, at antallet af turister stiger år efter år, og at folk strømmer til Paris fra verden rundt for at opleve denne visuelle skønhed i form af de mange bygninger og den smukke arkitektur med deres egne øjne.

Paris er en smuk by, og det er der ingen tvivl om, når man går i latinerkvarteret eller går ud til de mange seværdigheder for at opleve og se. Det visuelle giver en ekstra bonus på oplevelsen, og Paris er et sted, man tager til for at opleve, men minsandten også for se de mange smukke kreaturer med egne øjne.

Et ægte palads – skønheden selv

Versailles paladset bygning

Den enorme bygning, der ikke er til at undgå at få øje på, når man nærmer sig Versailles paladset er som at se skønheden selv. Slottet begyndte som et slot af sten, men siden hen har franskmændene været så betaget af bygningen at arkitekter ikke kunne holde sig fra bygningen og har bygget og kreeret på paladset siden 1682 og er i dag et mesterværk af visuelt fryd.

De mange haver er også en godte i sig selv. De blomster og er med til at gøre paladset endnu mere fint og smukt, end det i forvejen er med de mange blomster og den natur, der vokser og gror foran det store palads.

Springvand overalt

Versailles paladset Paris springvand

Noget særligt, der er ved Versailles er dets mange springvand. Oprindeligt var der 1500 springvand af forskellige guder og gudinder, store franske mænd og kvinder, konger og dronninger, men er i dag nede på 300 særlige og stadigvæk betagende og smukke skulpturer og springvand.

Et springvand, der især er kendt er det store Fountain of Apollo, med Solguden i en stridsvogn af heste omringet af vand. Men slottet er selvfølgelig centrum, og de 700 værelser og smukke sale er den skønhed, man ville dø for.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *