• Meny
  • Meny
Disneyland i Paris

Disneyland – Stedet hvor drømme bliver til virkelighed

Har din datter altid drømt om at være prinsesse for en dag? Eller har din søn altid ønsket, at han kunne flyve ligesom Peter Pan? Nu kan dine børns ønsker komme i opfyldelse i Disneyland Paris! Giv dine børn deres livs sjoveste oplevelse og tag dem med til Disneyland i Paris.

Her er I garanteret sjov og ballade dagen lang, med aktiviteter for alle aldersgrupper. I kan møde alle figurerne fra Disney filmene, I kan prøve forlystelser og karruseller, I kan blive mødt af underholdning og koncerter dagen lang i Disneyslands village og meget meget mere.

Der er ingen grænser for, hvad I kan lave i Disney Land Paris, hvorfor det er det perfekte sted at holde ferie med dine børn og gøre tilværelsen lidt sjovere.

Der er mange fordele ved at besøge Disneyland Paris, men man kan ikke komme udenom, at indgangsprisen er meget høj.

Derfor kan du med fordel overveje at benytte dig af Get Your Guide, som giver dig kærkomne rabatter på for eksempel en endags billet til Disneyland Park, Walt Disney Studios Park eller begge parker. På den måde kan du spare penge, som du kan bruge på at gøre jeres Disneyland-minder endnu bedre. Bestil billetter her

Mød dine elskede Disney-figurer

Mød dine elskede Disney figurer: Disneyland i Paris

Du kan som sagt møde alle figurerne fra de Disney-film, du er vokset op med. Spis morgenmad med Buzz Lightyear, få en autograf i receptionen af Snehvide, eller spis en picnic i parken med Tonerose.

Du kan også vælge at klæde dig ud som dine yndlingsfigurer ved at påføre dig Askepots prinsessekjole eller Mickey Mouses ører. Alt er muligt i Disneyland i Paris, og kun fantasien sætter grænser. At være i Disneyland i Paris er ligesom at være med i et eventyr, og du er uden tvivl garanteret en oplevelse, du sent vil glemme.

Der findes aktiviteter for alle aldersgrupper, hvilket også betyder, at mor og far kan blive underholdt på samme tid som børnene.

Du kan gå ind på Disneyland Paris´ hjemmeside og undersøge, hvilke tilbud der egner sig bedst til dig og din families behov. Disneyland Paris stræber efter at gøre det så nemt for dig som muligt og give dig og dine børn den bedste oplevelse. Derfor er der ingen undskyldning for ikke at aflægge verdens sjoveste sted et besøg.

Disneyland Paris byder på underholdning i verdensklasse, og derfor er parken helstøbt med både magi, skønne forlystelser og ikke mindst fortryllende restauranter med særlige Disney-temaer. Det bliver ikke svært at genkende din favorit, så du kan spise med maner.

Disneyland i Paris: underholdning

Gå heller ikke glip af de overdådige souvenirbutikker, som bugner af spændende, søde og sjove souvenirs, som gør, at du aldrig vil glemme dit besøg i Disneyland Paris.

Gå på opdagelse her, kom tættere på dit yndlingseventyr og få items, du ikke kan få andre steder. Udvid din kærlighed til dit favorit Disney-univers og få lidt mere magi med hjem.

Disneyland er magisk året rundt

Disneyland Paris rejse Frankrig jul og højtid

Disneyland Paris er ikke kun en sommeraktivitet, for parken kan nydes året rundt. Når højtiderne nærmer sig, bliver der gjort mere ud af dekorationer med mere, så parken fremstår endnu mere fortryllende end ellers. Nogle af de højtider, der især kan fremhæves, er Halloween og jul.

I oktober bliver Disneyland Paris pyntet hyggeligt og uhyggeligt op til Halloween med masser af græskar, spøgelser, troldmænd, hekse og sorte katte, og du kan få et glimt af dine yndlings Disney-karakterer i Halloween-humør. Gå heller ikke glip af de overdådige Halloween-fester.

Efter Halloween bliver Disneyland Paris fra midten af november omdannet til et sandt juleeventyr med masser af magi.

Se Julemandens smukke juleby, alle de glimtende træer, de lysende dekorationer og de mange søde juleting, der gør denne højtid til noget helt særligt i år.

Derfor skal du besøge Disneyland Paris – kort fortalt

Disneyland Paris er et besøg værd for både børn og voksne. Her får du en unik mulighed for at opleve alle de klassiske figurerer og verdener fra Walt Disney bragt til live, og her er tale om et stort show og verden af dimensioner.

Derudover er der skønne forlystelser fra Disneys verden, som vil glæde både store og små.

Disneyland Paris – praktisk information

Disneyland i Paris: roller coaster

Disneyland Paris kan være noget af en mundfuld, hvis du ikke har været i parken før, og derfor kan det være en god ide at orientere sig om alt det praktiske, før du tager afsted. Her guider vi til alt det, du skal vide:

Der er to parker: Dette er ikke noget, som alle er klar over. Før i tiden var der kun én park, der blev kaldt Disneyland Paris, men nu er der to – Disneyland Park og Walt Disney Studios Park. Det er muligt at købe billet til kun én af dem eller til begge, men læg mærke til, at det koster mere at besøge begge parker.

Disneyland Park er der, hvor du kan opleve al magien og eventyrerne, og det er ofte det, det bliver forbundet med det ”rigtige” Disneyland. Walt Disney Studios Park derimod er stedet, hvor der er mere fokus på de største film fra Disney, og der er blevet bygget mange store forlystelser.

Begge parker strør stjernestøv omkring sig, og et besøg i begge parker kan anbefales. Har du kun budget og tid til en af parkerne, vil de fleste få mest glæde ud af Disneyland Park.

Disneyland i Paris: parade

Planlæg dit besøg i forvejen: Da du ikke længere kan købe indgangsbilletter ved indgangen til Disneyland Paris, skal du planlægge dit besøg i forvejen. Vælg gerne din besøgsdag med omtanke på grund af det store antal besøgende, og køb så tidligt som muligt.

Benyt for eksempel Get Your Guide for at få de bedste priser. Hav også økonomien for øje, for det er meget dyrt at besøge Disneyland. Du bør også finde ud af på forhånd, om du vil besøge både Disneyland Park og Walt Disney Studios Park. Overvej tillige, om én dag er nok. Bestil billetter her

Netop på grund af de store menneskemængder kan køerne til forlystelserne være timelange, og derfor kan man måske ikke nå at prøve så meget på kun én dag.

Fast-track: Netop køerne til forlystelserne kan som nævnt være lange, om vil du gerne undgå dem, kan du købe dig hurtig adgang til forlystelserne med Disney Premier Acces. Så kan du springe køen over og komme til med det samme. Det findes forskellige Premier Acces-muligheder, men vær opmærksom på den høje pris.

Disneyland Paris – fakta til, når du besøger parken for første gang

Disneyland i Paris: fakta

Disneyland Paris er en spændende oplevelse for alle – store som små – og her er tale om et sted, som alle bør opleve mindst én gang i livet. Er det blevet din tur, kan du godt glæde dig. Men husk også at orientere dig om det, der står med småt. Her får du det korte overblik over de vigtigste fakta:

Åbningstider: Åbningstiderne i Disneyland Paris skifter fra dag til dag, så derfor er det ikke muligt at give en fast åbningstid. Dog er der åbent fra tidlig morgen til sen aften de fleste dage. Tjek, før du køber eller tager afsted.

Priser: Priserne i Disneyland Paris er generelt høje, og man kan ikke finde en fast pris på indgangen. Prisen varierer fra dag til dag, og derudover findes der et hav af forskellige billettyper. Der skelnes desuden mellem daterede og ikke-daterede billetter.

En dateret billet er en billet, du køber til en specifik dag, mens en ikke-dateret billet er en billet, du kan bruge på en vilkårlig dag. En dateret endags billet koster fra 75 Euro. En ikke-dateret endags billet koster fra 126 Euro.

Det er muligt at få alt fra endags billetter til fire-dags billetter. Benytter du dig af Get Your Guides services, kan du få billetterne nemmere og billigere.

Billetsalg: Det er i dag ikke længere muligt at købe billet til Disneyland Paris i indgangen. Al billetkøb skal foretages online i forvejen. Det er en rigtig god ide at være ude i god tid, for parken er meget populær – ikke kun om sommeren og i skoleferierne.

Transport: Transport til Disneyland Paris er lettere, end man skulle tro. Portene til parkerne er kun 20 mil fra den franske hovedstad Paris, hvilket er en overkommelig køretur i bil. Du kan tage en shuttle-bus direkte fra lufthavnen (både fra Charles de Gaulle og Orly), som tager omkring en time.

Benytter du dig af offentlig transport, kan du tage toget til Marne La Vallée/Chessy togstationen. Derfra kan du gå til Disneyland Paris på et par minutter.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *