• Meny
  • Meny

Disneyland – Stedet hvor drømme bliver til virkelighed

Har din datter altid drømt om at være prinsesse for en dag? Eller har din søn altid ønsket, at han kunne flyve ligesom Peter Pan? Nu kan dine børns ønsker komme i opfyldelse i Disneyland Paris! Giv dine børn deres livs sjoveste oplevelse og tag dem med til Disneyland i Paris. Her er i garanteret sjov og ballade dagen lang, med aktiviteter for alle aldersgrupper. I kan møde alle figurerne fra Disney filmene, i kan prøve forlystelser og karruseller, i kan blive mødt af underholdning og koncerter dagen lang i Disneyslands village og meget meget mere. Der er ingen grænser for, hvad i kan lave i Disney Land Paris, hvorfor det er det perfekte sted at holde ferie med dine børn og gøre tilværelsen lidt sjovere.

Mød dine elskede Disney-figurer

Du kan som sagt møde alle figurerne fra de Disney-film du er vokset op med. Spis morgenmad med Buzz Lightyear, få en autograf i receptionen af Snehvide, eller spis en picnic i parken med Tonerose. Du kan også vælge at klæde dig ud som dine yndlings figurer ved at påføre dig Askepots prinsessekjole, eller Mickey Mouses ører. Alt er muligt i Disneyland i Paris og kun fantasien sætter grænser. At være i Disneyland i Paris er ligesom at være med i et eventyr og du er uden tvivl garanteret en oplevelse, du sent vil glemme.

Der findes aktiviteter for alle aldersgrupper, hvilket også betyder, at mor og far kan blive underholdt på samme tid som børnene. Du kan gå ind på Disneyland Paris´ hjemmeside og undersøge, hvilke tilbud, der egner sig bedst til dig og din families behov. Disneyland Paris stræber efter at gøre det så nemt for dig som muligt og give dig og dine børn den bedste oplevelse. Derfor er der ingen undskyldning for ikke at aflægge verdens sjoveste sted et besøg.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.