• Meny
  • Meny

Concorde pladsen

Paris er en meget attraktiv storby, og turister verden rundt besøger storbyen flere gange om året for at opleve den franske stemning i de små franske gader og på de mange turistattraktioner, der viser, hvordan Paris er, og giver et billede af Paris som storby. Et er de mange turistattraktioner, der fryder Paris mæle, men noget andet er de mange visuelle goder, Paris også har med sig. Paris er en smuk storby, en af de smukkeste i hele verden, og byen har mange steder, der er værd at kigge forbi og nyde det visuelle syn.

Noget andet er Concorde pladsen, der også går ind under visuelt fryd for øjnene. Pladsen er en smuk plads, der er værd at kigge forbi, når man er landet i Paris og skal påbegynde sit eventyr af en rejse i denne smukke franske storby, Paris.

Plet i den parisiske historie

Concorde-pladsen-paris-frankrig

Place de la Concorde er en meget travl og trafikerede plads. Den sydlige side vender ud mod Seinen, og hvis man kigger på den østlige side kan man få øje på Tuilerie-haven og dets to museer, som vender ud mod pladsen. Ved den vestlige side ses Avenue Champs-Elysees, hvor Marly-hestene ses ved indgangen. Pladsen er en god udsigtsplads for og er også smuk i sig selv.

Den franske revolution har haft sit mærke på pladsen, da pladsen under revolutionen blev brugt som henrettelsessted ved guillotine, hvor 1000 mennesker blev henrettet. Historien har en stor del at sige om stedet udover det visuelle smukke syn, pladsen giver, er der meget mere bag, som er spændende at grave ned i.

Smukke udsyn

Concorde pladsen er som sagt kendt for sine smukke udsyn til museer og haver, men er også smuk i sig selv. Vandfald og skulpturer er at finde på pladsen, og endda en stor obelisk, som er et stort mindesmærke for Frankrig, da den blev foræret af Egypten til Paris. Concorde-pladsen er et fint sted, der rummer mange ting på en gang.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *