• Meny
  • Meny
Hvad du bor lave i Paris kirke

Hvad du bør lave i Paris

Paris siges at være romantikkens by, en by som oser af kærlighed og utallige muligheder for at udtrykke kærlighed. Men Paris har også ry for at være et af verdens modemekka, hvorfor man har rig mulighed for at shoppe igennem.

Der er utallige ting at lave i Paris og der er helt sikkert noget for enhver smag. Det handler blot om at finde ud af hvad man er til.

En by proppet med seværdigheder

Hvad du bor lave i Paris Sacre Coeur

Det er rigtig svært at komme til at kede sig, når man befinder sig i den skønne by Paris, da der som sagt er utallige ting at se og gøre. Du kan fx snildt bruge en hel dag på sightseeing, hvor du kan opleve de mange seværdigheder, som uden tvivl er værd at se.

Du kan blandt andet besøge Eiffeltårnet, som mildt sagt er en fryd for øjet. Her kan du vælge blot at se det, eller tage turen op på toppen og opleve en af verdens smukkeste udsigter udover byen.

Hvis du ikke er meget for højder, men heller ikke vil snydes for den fantastiske udsigt over byen, så kan du også vælge at tage trapperne opad den berømte triumfbue, som bestemt også er et besøg værd. Her kan du blandt andet spotte den gudesmukke kirke Sacre Coeur og få et overblik over de mange arrondissementer.

Paris – et af verdens modemekka

Hvad du bor lave i Paris mode butikker

Hvis du ikke er så kulturelt anlagt, men hellere vil ud at kigge på tøj, så er Paris den bedste by at shoppe i. Der findes tusindvis af butikker overalt i byen, som alle har noget forskelligt at byde på.

Det bedste ved at shoppe i Paris er, at der er noget for enhver smag, pris og alder. Paris er uden tvivl en af de bedste shoppe byer i Verden.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.