• Meny
  • Meny
7-tips-til-en-romantisk-date-i-paris-le-sacre-coeur

7 tips til en romantisk date i Paris

Trænger dit forhold til lidt ekstra romantik? Så kan det være en mulighed at invitere kæresten på en romantisk date i Paris. Franskmændene er nemlig kendte for at være romantikere, og det er man ikke i tvivl om når man besøger den franske storby. Paris er uimodståelig romantisk og har altid været med til at inspirere kærlighed.

1. Hotel i Montmatre

Hvis hele rejsen skal være romantisk, så kan det anbefales at finde et hotel i Montmartre kvarteret, som ligger kun få stop med metroen fra centrum. Montmartre er en af Paris mest autentiske bydele, hvor man får hele pariserstemningen serveret på første banket. Du kan finde et godt udvalg over hoteller beliggende i Montmartre via Hotels.com.

2. Besøg Eiffeltårnet

Eiffeltårnet i Paris

Et besøg i Eiffeltårnet står nok som en af de øverste på listen over romantiske steder i Paris. Det er ikke helt uden grund at Eiffeltårnet er vidne til så mange frierier hvert år. Udsigten over storbyen er nemlig helt uimodståelig og romantisk. Afslut besøget med en 2 personers romantisk middag på en af de nærliggende restauranter før en afslappende gåtur arm i arm langs Seinen i solnedgang.

3. Sacré Coeur

Sacré Coeur bliver betragtet af mange som et af de mest romantiske steder i Paris. Denne kirke er beliggende på Montmartres højeste punkt, hvilket giver en fantastisk udsigt over hele Paris. Det er en katolsk kirke som aktivt beder for de faldne og fred i verden. Det er gratis at besøge Sacré Coeur, men der skal betales entré hvis man ønsker at komme op i tårnet eller ned i katakomberne.

4. Le mur des je t’aime

Paris Kaerlighedsmuren

Kærlighedsmuren, Le mur des je t’aime er nok Paris største kærlighedserklæring. På denne mur, som er beliggende tæt på metrostationen Abbesses i Montmartre, er der skrevet ”jeg elsker dig” på mere end 250 sprog. Muren er nu et mødested for alle dem som elsker kærlighed. Det er kunstneren Frédéric Baron som står bag muren.

5. Operakvarteret

Operakvarteret i Paris

Tag til Operakvarteret og gå på opdagelse i de overdækkede indkøbsarkader. Forkæl jer selv med den romantiske nostalgi af de overdækkede indkøbsarkader, hvor i finder et bredt udvalg af diverse specialbutikker.

Find boghandlere som forhandler antikke og genbrugte bøger, butikker med speciale i dukkehuse og gammeldags legetøj eller blive forført af hjemmelavet gâteaux (kager). Man kan også finde vintage butikker som sælger diverse samleobjekter, herunder mønter, frimærker postkort m.m.

6. Sejltur

tips-romantisk-date-Paris-seinen-frankrig

Det er selvfølgelig romantisk at komme ud og sejle. Der er masser af muligheder for en sejltur på Seinen, men en bådtur for 2 er bare noget mere romantisk. Det er muligt at lege en robåd for 2 i Bois de Boulogne, hvor man er garanteret både romantik og sceneri.

Er du tom for idéer om hvad du skal lave i Paris? Se vores guide til seværdigheder her.

7. Kongeslottet Versailles

Hvis i har tid til at tage på en dagstur væk fra Paris, så kan det overdådige kongeslot Versailles klart anbefales. Slottet er dekoreret med guld på væggene og krystallysekroner hængende ned fra loftet. Glem ikke at besøge den pompøse slotshave, som er et af de bedste eksempler på fransk havekunst.

Vi håber i nyder jeres romantiske tur til kærlighedens by Paris, og at denne artikel har hjulpet jer til at holde kærlighedsniveauet højt!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.