• Meny
  • Meny

Billig tur til Paris – Paris på budget

Paris er ingen billig by. Det er faktisk det stik-modsatte af en billig by, specielt hvis du er turist. Dog forholder det sig ikke sådan, at du er nød til at tømme hele din opsparingskonto for at besøge Paris.

Uanset om du har et stramt budget eller bare kan lide at rejse billigt, så har du fundet guiden, der vil spare dig en masse penge i Paris. Der er masser af billige og gratis ting at lave i Paris, som ikke behøver være super kedeligt.

Value for money siger vi bare! Her er vores bedste tips.

Planlæg din rejse i god tid

Paris bliver hurtigt fyldt op i turistsæsonen. Hvis du kan, så undgå skoleferier og weekender i efteråret og om sommeren. Hvis du besøger Paris i midten af ugen i maj, vil der være mange billige hoteller ledige. Husk at jo tidligere du booker, jo bedre en pris får du.

Hotel Paris billig morgenmad budget

Ekstratip: normalt er der ikke morgenmad inkluderet i priserne hos hotellerne. Dog kan deres buffeter være det hele værd, fordi det hedder spis til du ikke kan mere. Ellers kan du finde et bageri i nærheden og få en croissant.

Billig mad i Paris

Der er rig mulighed for at bruge hundredevis af kroner (eller euro i dette tilfælde) på nogle af Paris’ fancy restauranter. Når det er sagt, så er det faktisk relativt nemt at spise billigt i Paris.

Streetfood er der masser af, uanset om du er til crêpe (tynd pandekage) eller en god kebab, udgør de begge gode snacks mens du er ude og se byen. I de franske bagerier kan du også få relativt billige sandwiches og baguettes.

Billig mad Paris

Vores sidste anbefaling er at finde en af de mange udendørs markeder eller gå i en normal dagligvarebutik og lav din egen picnic. Som du nok ved, findes der masser af god vin i Paris, også til billige penge.

Couchsurfing

Hvis dit budget er meget stramt, kan couchsurfing være en glimrende mulighed. Konceptet er, at du sover hos en fremmed, som du eventuelt kontakter over internettet. Der er mange muligheder for at couchsurfe i Paris, men som altid, skal du være ude i god tid for at finde en god beliggenhed i byen.

Couchsurfing er også en glimrende måde at møde lokale på. De fleste couchsurfing værter er udover at have dig som gæst, ofte klar på at vise dig byen og fortælle deres hemmeligheder som lokale.

Se hostels i Paris.

Gratis ting i Paris

Første søndag på måneden

Billig tur til Paris

Den første søndag på måneden er der gratis indgang på museer i Paris. Det er normalt ret dyrt, så det er en god mulighed for at opleve et af Paris’ fantastiske museer. Husk at komme tidligt, da der er MANGE, der vil være med til at nyde månedens første søndag med at gå på museum.

Free walking tour

Der er masser af guidede ture i Paris, du kan deltage i, som koster penge. Ligesom i mange af Europas andre byer, findes er også den populære free walking tour, som er tilgængelig på flere forskellige sprog (dog ikke dansk). Disse ture fungerer på den måde, at du simpelthen bare møder op på det aftalte sted, og så følger en guide dig rundt til udvalgte destinationer. Til sidst på turen kan du vælge at donere et beløb til guiden, eller lade være (hvis du ikke værdsætter den hårdtarbejdende guides frivillige arbejde).

Det er selvfølgelig altid gratis bare at gå ud og se sig omkring, men man mister en masse af oplevelsen, hvis man går rundt uden et mål.

Du kan se mere på  Freetour Paris, eller søge på google for at finde en af de andre udbydere af gratis guidede ture.

Find turistinformationen

Du kan få et gratis kort over byen samt rabatter til forskellige guidede ture, barer og restauranter. Du kan også få svar på ethvert spørgsmål, du måtte have om byen, transport osv.

Vi håber denne artikel har været dig behjælpelig, og vi ønsker dig en fantastisk rejse til kærlighedens by!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.