• Meny
  • Meny
hostels Paris

Hostels i Paris

Paris er uden tvivl en by, som skal besøges mindst én gang, da den er fuld af kulturelle oplevelser, som kan berige dit liv.

Dog kan det være rigtig dyrt at bo i Paris, da det er en meget eftertragtet by for turister at tage til, derfor er det en god ide at overveje nogle billigere alternativer som er mere budgetvenlige end at bo på hotel.

Et billigere alternativ til at bo på hotel kunne være at bo på hostel. Et hostel er en mere primitiv udgave af et hotel, men ikke nødvendigvis en dårligere udgave af et hotel.

hostels i Paris tips

Det handler om at vælge et hostel, der matcher dine behov for beliggenhed og faciliteter, hvorfor du skal undersøge hvilket område, du helst vil bo i. Der findes mange rigtig gode hostels i Paris, som kan være ligeså fine at bo på som et hotel, hvorfor det er et udmærket billigt alternativ at ty til.

Smart Place Hostel

Når du besøger Paris kan du vælge at bo på Hostel, som er et rigtig godt og billigt alternativ til et hotel. Du kan blandt andet vælge at bo på det lækre hostel Smart Place Hostel.

Smart Place Hostel er et fint hostel, som ligger i hjertet af Paris og kun 100 meter fra Gare du Nord. Derudover ligger Smart Place Hostel meget tæt på de mest berømte og populære seværdigheder og monumenter, hvilket gør det nemt for dig at opleve Paris på en billigere måde.

Der findes flere typer værelser på Smart Place Hostel, både private og flerpersoners, så det er helt op til dig, hvordan du gerne vil bo. Der er masser af muligheder for at tage metroen fra Smart Place Hostel, hvilket betyder, at du kan komme rundt nemt, hurtigt og billigt ikke mindst.

Se priser og fotos

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *