• Meny
  • Meny

Lokal vin i Paris – her kan du købe billigt

Skal du til Paris og vil du gerne smage noget lokal vin? Men du har ikke et budget i verdensklasse? Frygt ej, her er vores guide både til dig der har et lidt stramt budget, og hvis du har lidt flere penge på lommen.

Vin er en af de mest populære drikkevarer i Paris, og det er en af de ting, man ikke forlader Paris uden at have nydt. Her er vores råd til dig, der gerne vil finde en god eller billig vin i Paris.

Vin-myten

Til at starte med, vil vi gerne aflive en myte. Vin i Frankrig er ikke nødvendigvis så meget bedre end den i Danmark – medmindre du virkelig graver dybt. Hvis du tager i supermarkedet og køber en billig vin, vil der ikke været meget forskel på den og en billig vin i et dansk supermarked.

Når det er sagt, så er det selvfølgelig ikke umuligt at finde en god vin i Paris.

lokal vin Paris

Vin i butikker

Vinhandler

Le Repaire de Bacchus. Udenfor butikken ved fortorver er der mange billige vin, som du kan købe (som regel 3-5 euro), mens du inde i butikken kan købe nogle lidt dyrere vine. Det er et godt valg, hvis du ikke vil gå helt ned på kvalitet.

Adresse: 112 Rue Mouffetard

En anden god vinhandler er Nicolas, som kan findes mange forskellige steder i Paris. Professionelt personale, som kan hjælpe dig til at finde den rigtige vin.

Supermarkedet

Hvis du virkelig er på budget, så kan du finde billig vin i normale supermarkeder. Du kan nemt finde vin til 2-3 euro per flaske, men også helt ned til 1,50 euro for udvalgte flasker. Hvis du gerne vil have lidt bedre kvalitet, kan du godt finde det i supermarkedet, men vi anbefaler en vinhandler.

Vin i restauranter

Lokal-vin-Paris-billigt-frankrig

Du vil kunne få gode vin i de gode restauranter. Prisen (og kvaliteten) kan svinge meget alt efter hvilken restaurant du tager på. Nogle steder kan du få en flaske for 10 euro, mens du må betale mere end 20 euro for den billigste flaske i andre.

Et alternativ er at tage direkte hen i vinhandlen, hvor de ofte har ost og brød. Du kan købe en flaske vin og en baguette med ost og tage på picnic.

Vinbarer

Når du finder en vinbar, kan du være næsten helt sikker på, at der serveres god vin. Det er trods alt meningen med hele baren. Her kan du finde nogle af de gode vinbarer i Paris.

Drikkepenge?

Ligesom i Danmark er det helt normalt, at man ikke efterlader drikkepenge til tjeneren – selvom det selvfølgelig ikke bliver set ned på. Det er altså helt fint, hvis du ikke giver nogle.

Vi håber disse råd har været dig behjælpelige, og vi ønsker dig en god tur til the city of love! Husk nu at finde en god vin.

Skal det være endnu billigere? Her er vores tips til en Paristur på budget!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.