• Meny
  • Meny

Udforsk Paris og besøg de smukke og indbydende markeder

Når du besøger Paris og du føler, at et besøg til de sædvanlige turistattraktioner bliver lidt for trivielt, så forkæl dig selv med en tur på et af de mange og spændene markeder i Paris.

Dette er en unik oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for. Du kan enten vælge at tage på et madmarked, et loppemarked, et tøjmarked, eller lige hvad du har lyst til. I Paris er der nemlig lidt af det hele og du er garanteret at finde noget nyt og spændene alle steder.

Udforsk Paris smukke indbydende madmarked

At tage på et marked i Paris er en unik mulighed for at opleve byen som en lokal, da det typisk er der mange af de lokale, der køber deres mad på disse markeder.

I Paris er der et marked for alle

I Paris er der et marked for alle, da der er markeder, som byder på forskellige varer over det hele. Du kan blandt andet vælge at begive dig ud på jagt ved “Marché de Montreuil”. Marché de Montreuil er et loppemarked, som byder på genbrugsvarer, hvorfor du er garanteret at finde noget helt unikt.

Markedet har åbent både lørdag, søndag og mandag, men det anbefales dog, at du besøger mandag, da der er færrest mennesker og priserne er lettere at prutte ned.

Udforsk Paris smukke indbydende markeder gourmet

Hvis du vil besøge et meget fransk marked, så kan du vælge at besøge “Marché Richard Lenoir”. Dette er et smukt og indbydende marked, der sælger de lækreste gourmetprodukter fra Frankrig af. Du vil blive fristet for hver eneste bod du passerer, hvad enten det er vin, eller skinke, du bliver tilbudt.

Derudover befinder der sig også inspirerende og hyggelige gademusikanter rundt omkring på markedet, som skaber en helt speciel og unik stemning.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *