• Meny
  • Meny
Bedste shoppingsteder i fantastiske Paris

De bedste shoppingsteder i den fantastiske by Paris

Hvis du læser dette og samtidig er modeinteresseret, hunkøn og glad for shoppingposer, så er der meget meget stor chance for, at du vil elske at gå på shopping i byernes by Paris.

I Paris finder du nogle af de mest prominente shoppingsteder, hvor det er muligt at købe noget af verdens flotteste og mest fashionable tøj. Du spørger sikkert dig selv: Hvor findes de bedste shoppingsteder egentlig i Paris? Dette spørgsmål finder du svaret på i dette indlæg. God fornøjelse!

Her skal du tage på shopping i Paris

Gucci shopping i Paris

Hvis du er en erfaren ”shopper” så er du udmærket klar over, at de smukke modehuse Yves Saint Laurent og Dior ligger på Avenue Montaigne. Du ved sikkert også, at Hermés og berømte Gucci ligger i Faubourg Saint-Honoré. Alle de kendte og største modehuse ligger på disse gader, men hvad så med resten?

I bydelen Alésia finder du en masse gader med tøj og modebutikker, hvor priserne faktisk er markant lavere end på de ”klassiske” modegader. Hvis du vil besøge Alésia skal du tage metrostationen, hvorefter du skal gå i retning af Rue Raymond Losserand.

Når du er nået til Rue Didot anbefales det at vende om, fordi der ikke kommer flere interessante butikker efterfølgende. Alésia er en bydel mange ikke ved eksisterer. Og det er en skam: For du kan spare en masse penge ved at købe dit tøj her i stedet for de andre dyre gader.

Tidens trends kommer fra Paris

Habitat Bedste shoppingsteder fantastiske Paris

Der er ingen tvivl om, at Paris er en af verdens største modebyer. Det er her det sker: Nye designs stammer fra Paris’ mange tøjmærker og dertilhørende designere. Paris er inspirationens by, hvor den nye mode stammer.

Hvis du er på ferie i Paris, anbefales det at tage sig en shoppingtur (kun hvis du har lyst selvfølgelig) – for Paris har nemlig et hav af smukke modebutikker, hvor du altid kan finde lækkert tøj, der passer dig perfekt.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.