• Meny
  • Meny

Tips til butikker

Paris er uden tvivl verdens ubestridte modemekka, hvorfor du på ingen måde må snyde dig selv for at tage dertil og shoppe igennem. I Paris har alle mulighed for at shoppe uanset økonomi, kropstype, personlighed, alder, køn osv, da der findes utallige butikker til alle typer. Hvad enten du er til dyre modemærker, eller aflagt vintagetøj, skøre gadgets, eller gamle tegneserier, så er du garanteret at finde det i Paris. Du kan ikke undgå at shoppe, når du besøger den skønne by, hvorfor det er vigtigt at vide, hvor og hvornår du skal shoppe.

Tips til gode butikker i Paris

Det er som sagt en fornøjelse at ose i Paris og noget man kan bruge rigtig mange timer på. Derfor kan det være smart at præcisere ens behov, når man shopper i Paris. Hvis man fx er til de dyre modemærker og gerne vil opleve en rundtur i de ekstravagante modebutikker, så er Avenue Montaigne i det 8. arrondissment det helt rette sted for dig. Her kan du finde de lækre og kendte modemærker som fx Yves Saint Laurent og Christian Dior.

Hvis du er mere til vintage og godt kan lide at gøre et godt fund, så er der en hel del loppemarkeder i Paris, som bestemt er værd at aflægge et visit hos. Du kan blandt andet besøge det skønne loppemarked Les Puces de Saint-Ouen, hvilket er det største marked, som ligger lidt nord for det centrale Paris. Det siges at være et af de største loppemarkeder i Paris. Her kan du finde alt fra skruetrækkere til nederdele og der er garanteret noget for enhver smag, hvorfor hele familien kan handle der. Markedet har åbent både lørdag, søndag og mandag fra 9.30-18 og det er en fantastisk oplevelse.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *