• Meny
  • Meny
Shopping i Paris

Shoppingtips for Paris

Paris er den perfekte by at shoppe i, da der findes noget for enhver smag, alder, type, køn osv. Du kan sjældent holde dig fra de mange butikker ligegyldig hvad du leder efter. Der findes også mange måder at shoppe på i Paris, da du enten kan vælge at shoppe i butikker, eller på loppemarkeder.

Paris er kendt for dets mange modebutikker, som er i den lidt dyre ende, men bestemt også for dets lækre vintagebutikker, som sælger tøj i alle prisklasser.

Da der findes så mange forskellige butikker i Paris, så kan det være smart at præcisere dine behov, så du ikke farer rundt hele dagen forgæves. Dog er Paris proppet med spændene butikker overalt, så du kan sjældent undgå at finde en butik du ikke synes om, ligegyldig hvor du er.

Noget for enhver smag

Shoppingtips for Paris rejse guide Galeries Lafayette

Hvis du er til de lidt dyre modebutikker, som sælger dine yndlings modemærker, så er Faubourg Saint-Honoré et rigtig godt sted at tage hen, da du både kan finde mærker som Gucci og Hérmes.

Hvis du gerne vil eje noget lækkert tøj af disse modemærker, men dit budget ikke helt rækker til det, så kan du vælge at besøge stormagasinet Galeries Lafayette og Printemps, som hver uge afholder modeopvisning med alle de store modehuse. Til dette kan du få et adgangskort, som giver dig mulighed for at opnå 10% rabat på udvalgte varegrupper.

Shoppingtips for Paris rejse guide loppemarked

Hvis du gerne vil opleve et fransk loppemarked, så er der bestemt også rig mulighed for dette i Paris. Du kan blandt andet tage på det famøse Les Puces de Vanves marked, som er et mindre marked beliggende i det 14. arrondissement ved Avenue Marc Sangnier i det sydlige Paris.

Markedet har åbent lørdag og søndag fra 7- eftermiddagstid og det er bestemt en oplevelse du ikke må snyde dig selv for.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *