• Meny
  • Meny

Shopping i Paris – den indre trang virkeliggøres

Udover de mange smukke og tiltrækkende seværdigheder i den franske hovedstad, Paris, byder Paris på meget mere end det. En anden top attraktion, der lokker mennesker til hovedstaden er byens mange indkøbsmuligheder. Når man snakker om shopping, har Paris alt, hvad shoppehjertet, kan holde til, lige fra storcentre med rækkevis af butiksvinduer, der venter på at blive tømt til små sidegader med specialbutikker, der rækker hånden ud til det antikke.

Flere tusinder af mennesker strømmer hvert år til Paris for at opleve disse gader, storcentre og små afkroge for at opleve en anden del af Paris udover dets smukke udseende af museer og naturområder.

Enhver powershoppers drøm

Paris byder på mange forskellige afkroge og centrale gader, der byder på en række af butikker og shoppingcentre. ”Galeries Lafayette” er et godt eksempel på et af de store shoppingcentre i midten af Paris, der er værd at give et forsøg. Der er alt fra mærkevarebutikker til små designers fine finesser og er rig på muligheder at bruge tiden på med dets mange butikker og store udvalg. Andre shoppingrelateret gader for powershoppere, der er ude efter svaret på modens liv i Paris er på gaden ”Rue de Faubourg Saint Honoré”, der ikke mindst med sine flotte og store butikker fylder gaden ud med verdenskendte designere som Dior, Versace og Channel, hvor ægte fransk design og shoppingstemning forefindes.

Modens svar på Louvre

Gennem årerne har Paris udviklet sig voldsomt vedrørende mode i Frankrig. Med den årlige modeuge i Paris, som lokker verdenskendte designere fra verden rundt til, medvirker også til, at shopping og udviklingen af moden i Paris er så attraktiv – lige så attraktiv som Louvre er for kunstnere verden over. Paris er den helt rigtige storby at spendere sin opsparing eller pension på, og Paris giver muligheden for et bredt sortiment og drejninger af modeverdenens millioner af stilarter og design, og er derfor en oplagt og attraktiv mulighed for at pleje den indre shopper.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *