• Meny
  • Meny

Det du bare skal have med hjem fra Paris

Paris’ er en by med bid i. Byen rummer af fransk livsglæde og mange muligheder for købsgoder til at fryde sjælen på den årlige sommerferie eller til at have med hjem til gemmeren hjemme i rækkehuset. Paris byder på mange nationalistiske og franske værdier, som er tilgængelige for turister at få en bid af og hive med hjem til hjemlandet, eller giver dig muligheden for at nyde den franske stemning på ved de franske madretter og mange restauranter.

Paris bliver besøgt af flere millioner mennesket året rundt, der strømmer til storbyen for at få en bid af kagen i de franske handelsgader, små antikke markeder i krogen af de små franske gader, loppemarkeder med historiske franske ting, som enhver frankofil ville forgude. Paris er altså stedet at handle og købe ting til samlingen og til den nostalgiske mindetank.

Fransk nationalisme udfoldet i madglæde

På den gang i det franske, er det et must at kigge forbi mange af de tusinder af franske restauranter, der byder på traditionel fransk mad. Man kan næsten ikke undgå at gå forbi en restaurant på sin gang i Montmartre, uden at det franske flag sprudler af glæde og franskhed. En nationalret som Moules de frittes kan ikke undgås at købe i den franske hovedstad, der med de rigtige råvarer giver dig smagen af Frankrig.

Vin, brieost og glade dage

Paris er ikke kun en by, der byder på et bredt sortiment af mad, men også en by med mange vinforretninger og specialbutikker med franske oste, som den kendte franske brie og tusindvis af udgaver af den oplagte baguette. De mange små specialbutikker giver dig muligheden for at smage på Frankrig gennem osten og de mange vine, vinkrogene i Paris kan byde på, og som man skal smage, hvis man giver Paris et kig på vejen.

Paris er byen med mange muligheder, men mest af alt skal man nyde den franske stemning i de mange parker og smukke museer, der danner en dejlig stemning på en dejlig dag.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *