• Meny
  • Meny

Tidszone i Paris – almindelig europæisk

Når du skal til Paris behøves der ikke at bruges kræfter på at gøre de store ændringer, når du skal stille uret. Paris er ligesom Danmark i den tidszone, også kaldet Central European Time (CET), som er en tidszone, der anvendes i det fleste EU lande.

Tiden er som vi kender den 1 time foran den oprindelige Coordinated Universal Time (UTC), også beskrevet som UTC +01:00. Hvad sommer og vintertid angår følger Paris og Danmark ligeledes hinanden grundet den samme tidszone, hvilket betyder, du ikke skal bekymre dig om at sætte uret frem eller tilbage, når du lander i Paris på din ferie.

Parisisk charme – en overvældende kærlighedsby

Tidszone Paris CET rejse Frankrig

Med den samme tidszone som vi har i Danmark er Paris dog anderledes. Paris er en helt anden storby, der taler for sig selv, når man sætter benene i den smukke by. Byen rummer en charme, ingen anden storby kan formå at få, og kan på ingen hamle op med den franske storbys glamour, charme og romantik i nattelivet og i de mange dagstimer med romantiske restauranter, spændende og kreative turistattraktioner og en smuk natur, der er svær at få øjnene væk fra.

Med alle de smukke parker, der kringler sig ind mellem de store bystræder er byen en smuk by, der er dynamisk i sin opbygning, hvilket giver en dejlig atmosfære og en behagelig tilværelse som turist men såmænd også som indbygger i Paris.

Byen, der aldrig sover

Paris er ikke kun en smuk by, der hædrer romantikken i sine smukke gader, natur og dejlige atmosfære, men har et natteliv, der aldrig sover, og er derfor en by, hvor alle fester aldrig slutter. Der er noget for alle i Paris, når det angår natteliv men såmænd også til daglige aktiviteter eller de mange franske turistattraktioner.

Man skal ikke være bekymret, når man besøger den franske storby, da den indeholder alt, hvad en storby skal indholde.

Læs også: Vejr og klima i storbyen Paris

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *