• Meny
  • Meny

Oplev den franske atmosfære i Paris’ hjerte på Louvre

Paris er byen for den franske malerkunst uddybning af verdensberømte malerier. Malerier som Mona Lisa og Leonardo Da Vincis banebrydende anatomitegninger ligger gemt inde i hjertet af Paris, på museer som turistattraktionen, Louvre og en samling af kendte franske malere som Monet og Renoir på Musée d’Orsay.

Det er ikke en finger at sætte på, hvorfor Louvre tiltrækker flere millioner af mennesker hvert år fra alle verdensdele. Den ikke mindst smukke natur, Louvre er omgivet af, giver et visuelt smukt præg af den franske stemning og atmosfære. Louvre er for alle og enhver, og det er ikke kun kunstinteresserede, der bevæger sig i færd med at se Mona Lisa og Louvres andre kunstsamlinger. Besøget i sig selv er en oplevelse, der taler for sig selv.

Mona Lisas hjemstavn som tidligere krigsfæstning

Med en oprindelse fra 1190 som en krigsfæstning, der skulle beskytte Paris mod angreb nordfra danner Musée du Louvre grundlag for en historisk rammefortælling om det tidligere Paris og er derfor blevet mere eftertragtet, grundet den forhistoriske arkitektur og historiske stemning, som præger Louvre.

Musée du Louvre bevæger sig ud i kunstverdenen med kunst fra oldtiden frem til 1848. Museet er bygget op efter forskellige tidsaldre og kulturer op gennem de kunstneriske gange og franske rum. Museet bliver også kaldt et kunstværk i sig selv, hvilket er forståeligt nok, da mesterarkitekturen spejler fortidens historie med smukt arkitektur og smukke omgivelser som Tuilleri-haven.

Kunstens mekka

Ikke blot er Louvre Frankrigs svar på kunstens centrum, og har i flere år gjort Paris til en by, hvor kunstinteresseret strømmer til og er en by med museer, der danner rammen for fransk kunst, traditionel som moderne. Museer i Paris kan karakteriseres som kunstens mekka, grundet de mange kendte malere og verdensberømte kunstværker. Der er ingen grund til bekymring for abstinenserne til de franske museer, når du først træder ind i hjertet af Paris, er vejen åben for smuk kunst og en dejlig fransk atmosfære. Læs også mere om andre seværdigheder i Paris.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *