• Meny
  • Meny
Moulin Rouge den røde mølle Paris

Moulin Rouge – den røde mølle

Moulin Rouge blev etableret i 1889 af Charles Zidler og Joseph Oller. Moulin Rouge er et hus med fest og farver, som har underholdt generationer lige siden 1889. Siden Moulin Rouge blev etableret har det huset flere kendte revyer, balletter og meget meget mere.

Dog er Moulin Rouge oprindeligt fødestedet for Can Can dansen, som har været springbræt for mange kendte koreografier lige siden. Moulin Rouge er et must, når du besøger Paris. Den røde mølle indebærer langt mere end letpåklædte dansere.

Det er mildest talt en oplevelse for livet at besøge Moulin Rouge, da stemningen derinde er uvurderlig og ikke kan findes andetsteds.

Få dig dit livs kulturelle oplevelse

Moulin Rouge den røde mølle i Paris

Moulin Rouge er lokaliseret i Montmartre kvarteret i Pigalle distriktet i det 18. arrondissement. Den verdensberømte kabaret Moulin Rouge er legendarisk og er uden tvivl et besøg værd, hvis du befinder dig i verdens mest romantiske by Paris.

Du får dig mildest talt dit livs største kulturelle oplevelse, da Moulin Rouge både er en arkitektonisk perle med dens røde karakteristiske mølle, men også kvalitetsorienteret og historisk underholdning. Du skal dog huske at bestille billetter i god tid, da det er en meget eftertragtet turistattraktion for foilk rundt omkring i hele verdenen.

I dag er der ikke længere nogen grund til at rødme, hvis man bevæger sig indenfor i den forførende røde mølle. Moulin Rouge har nemlig gennemgået en udvikling fra at være et sted, hvor overklassemænd ofte tog hen for at se de sexede kvinder danse forførende, til i dag at være en af de største turistattraktioner i Paris, hvor både børn og svigermødre også er velkomne.

Dog er det stadig muligt at overvære et show i denne genre, hvilket bestemt er en oplevelse for livet. Udover burlesque genren tilbyder Moulin utallige shows i forskellige genre med kendte som gæsteoptrædende. Læs mere om andre seværdigheder i Paris.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *