• Meny
  • Meny
Festivaler og open air teater Paris Frankrig

Festivaler og open air teater

I sommerperioden i Paris er der en konstant strøm af festivaler af den ene eller den anden type. Det er alt fra rock festivaler, improviserede gadefestivaler, open air teater og biograf arrangementer samt meget mere. Derfor er grundene til at opholde sig indendørs i sommerfestivalsperioden i Paris meget uholdbare.

“Rock en Seine” er en tredags rockfestival, som ligger lige i udkanten af Paris. Rock en Seine er en af Paris’ mest eftertragtede sommer musikfestivaler, det skyldes ikke mindst at programmet år efter år kan præsentere nogle af de varmeste musiknavne i Frankrig og verden over, samtidig med at koncertstedets rammer er idylliske og arrangementet er velorganiseret ned til mindst detalje.

Fete de la Musique

Denne festival betyder oversat til engelsk, “Paris Street Music Festival” og bliver afholdt hvert år den 21. juni. Denne Festival er den mest populære festival i lysenes by, Paris. Hundredevis af musikere samles i gader, cafeer, barer, restauranter og andre offentlige steder i Paris for at dele ud af deres musiske kunnen.

Festivaler og open air teater Fete de la Musique Paris Frankrig

Musikerne giver alle en gratis smagsprøve af deres tekniske egenskaber på både instrumenter og i mirkofonen og det gælder alt fra Jazzkunstnere, rockkunstnere, hip hop kunstnere og flere til. Det er hver eneste lille cafe og restaurant der hver har sin musiker, som gratis spiller musik og skaber en hyggelig feststemning.

Det er dog ikke kun restauranterne og cafeerne der er fyldt til bristepunktet af lyttende og tørstige festivalsgæster, men også gaderne i Paris er fyldt med glade mennesker.

Vejret er altid med arrangørerne og derfor er der altid garanti for tusindvis at mennesker på gaderne og cafeerne, hvilket også er en af grundene til at næsten alle cafeerne indtjener årets omsætning i disse festdage.

Det er både turister og fastboer fra Paris som er med til denne gadefestival og det er med til at gøre festivalen mere og mere international, og trækker derfor flere og flere turister til fra de omkringliggende lande til.

Læs også: Den optimale rejseguide til Paris

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *