• Meny
  • Meny
Westfield Les Quatre Temps shopping Paris Frankrig

Les Quatre Temps – et ideelt sted for shopaholics

Les Quatre Temps er et kæmpe stort shoppingcenter lokaliseret vest for Paris med adressen 15 Parvis de la Defense. Les Quatre Temps er det perfekte sted at shoppe, hvis du befinder dig i nærheden af Paris.

Du kan finde masser af butikker, med et stort og forskelligt udvalg af tøj til alle aldre og typer. Derudover kan du også spise på restaurant, gå i biografen, eller slappe af med en kop kaffe på en cafe.

Les Quatre Temps har åbent om søndagen modsat mange andre shopping centre, hvorfor det er det ideelle sted at foretage din søndagsshopping.

Stort udvalg og små priser

Les Quatre Temps tilbyder masser af forskellige mærker til alle aldre og typer til overkommelige priser. Deres udvalg er kæmpe stort, hvilket også er grunden til at mange af de lokale vælger at foretage deres shopping der. Du kan både finde dine yndlings mærker American Apparel, Mango, ZARA, GAP og mange mange flere. Alle mærker, som laver kvalitetstøj til overkommelige priser.

View this post on Instagram

A post shared by SINA (@sinanynoori)

Udover tøj buktikker kan du også finde butikker som sælger elektronik, legetøj, make-up og meget meget mere. I kan medbringe hele familien i Les Quatre Temps, da der er tøj til alle aldre og typer.

Dog er der også mulighed for at lave andet end at shoppe, når du befinder dig i Les Quatre Temps. Du kan fx vælge at tage et smut i biografen og se en film, eller tage på lækker restaurant og få dig et gourmet måltid. Les quatre Temps har nogle meget fleksible åbningstider, da de som sagt har åbent om søndagen.

Derudover har de åbent fra 10-20 fra mandag til lørdag og fra 11-19 om søndagen. Du kan nemt komme til Les Quatre Temps ved at tage metroen fra stationen La Grance Arche. Læs også mere om shopping i Paris.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *