• Meny
  • Meny
Galeries Lafayette Paris

Galeries Lafayette

Paris – den franske storby, der rummer den største franske karisma og skønhed i Frankrig. Byen besøges årligt af millioner af turister verden rundt, der vil have en bid af den franske storbyskage, Paris, som sætter sig fast i turisters hukommelse. Storbyen rummer alt, hvad en storby, bør rumme.

Alt fra fransk charme i udsmykningen af byen med de mange smukke bygninger, museer og skønne haver, der fletter sig ind mellem gaderne til et modemiljø, der siger spar fem og er højt prioriteret i Paris.

Man skulle være et skarn, hvis man ikke kaldte Paris for modens mekka i Frankrig. Byen rummer så mange butikker og mode-inspireret unge sjæle, der udlever drømme til modeshows, modeugen og i de små tøjbutikker samt de store shoppingcentre, der er i Paris.

Kendt fransk stormagasinskæde

Galeries Lafayette stormagasin

Galeries Lafayette er grundlæggende en fransk kæde af stormagasiner, som har hovedplads i Boulevard Haussmann i Paris. Stormagasinet har i alt 63 butikker verden over og er en stor og kendt kæde.

Stormagasinets historie går tilbage til en lille tøjbutik på hjørnet af rue La Fayette og har siden da vokset sig større og større i takt med at tiden har skredet fremad. Det er i dag et stormagasin med al slags tøj – designtøj til basal tøj, og er en fryd for den indre shopper og giver muligheden for at se diversiteten i fransk mode samlet på et sted, netop i dette center.

High street fashion til retro 60’er stil

”Galeries Lafayette” er et godt eksempel på et af de store shoppingcentre i midten af Paris, der er værd at give et forsøg. Det er et sted, man bør besøge, hvis man godt kan lide fransk mode og design. Butikkerne er forskellige og har mange specialiteter, og det er ikke kun store butikker som H&M eller Primark, der findes i dette center.

Det er franske specialiteter i tøj, og man finder alt fra det seneste fra modeugen eller fine finesser fra fortiden.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *