• Meny
  • Meny

Forum des Halles

Paris er byen, hvor mange mennesker tager til for at shoppe. Storbyen er et mekka inden for mode i Frankrig, og ikke blot med, at Paris har årets event – nemlig modeugen i Paris, er der tusindvis af butikker ved hvert gadehjørne, der er fyldt med fransk tøj design og mange specialbutikker, hvor man bruge pengepungen i stor stil.

Store markeder og centre er også noget, Paris er indehaver af. Ikke nok med, at de mange tusinder af små butikker på gadehjørnerne i Paris fryder den indre shopper, er der også store centre og markeder, hvor man kan bruge pengepungen i stor stil. Et stort center for handel og kultur er centret, Forum des Halles, som er et gigantisk center fyldt med fristelser og glæder for både turister og indbyggere i Paris.

Shoppingcenter for alle pengene

Forum des halles er som sagt et stort shoppingcenter, hvor man både kan få tøj, friske råvarer og andre kulturelle ting. Navnet Les Halles skyldes, at Paris’ enorme fødevaremarked, Les Halles, som lå på samme sted fra den tidlige middelalder og helt frem til 1971. Centret er fyldt med butikker i alle størrelser, og man kan finde lige netop, man har brug for i centret. Det er et af de største i Paris og med sine fire etager under er der tøjforretninger, slagterier, parfumerier og en meget eftertragtet og enorm FNAC, hvor du kan få alt indenfor bøger, foto, video samt andet elektronik.

Kombineret transportmuligheder med shopping

Ikke nok med, at Forum des Halles er et af Paris’ største centre og et af de centre med mest diversitet i udvalget og sortimentet, ligger Forum des Halles ovenpå en af verdens travleste stationer, hvor næsten alle Paris’ metrolinjer krydser hinanden. De såkaldte RER også kendt som supermetroerne er også placeret her. Disse RER/supermetroer er en god mulighed for at bevæge sig videre på rejsen til Disneyland, og bruges af rigtig mange turister, der efter shoppingen skal videre til Disneyland.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *