• Meny
  • Meny
Tips til billige hoteller i Paris rejse

Tips til billige hoteller

Der findes rigtig mange lækre hoteller i Paris som du kan vælge at benytte dig af. Dog kan det være lidt dyrt at bo i Paris, da det er en meget eftertragtet by, og hvert år er der rekord mange turister, der vælger at besøge byen.

Dog er det muligt at finde billige hoteller i Paris, det handler bare om at gå lidt på kompromis med enten standarden af hotellet, eller beliggenheden.

I Paris betyder beliggenhed alt, hvilket også afspejles i prisen. Derfor kan du vælge at finde et hotel, der ikke ligger totalt centralt, men som stadig er i gå afstand til det meste. Det er det gode ved Paris, da ligegyldig hvor du er, så er det centralt.

metro Paris billige hoteller

Du kan selvfølgelig også vælge at bo lidt mere afsides end gå afstand og så derefter vælge at tage metroen. Metroen er et meget hyppigt anvendt transportmiddel i Paris, hvorfor det er nemt og billigt at benytte sig af denne transportmulighed.

Hotel de Paris Maubeuge

Du kan blandt andet vælge at indlogere dig på det udmærkede hotel, Hotel de Paris Maubeuge. Dette hotel ligger blandt andet tæt på louvre museet, Opéra, Notre Dame og Galeries Lafayette.

Faciliteterne på hotellet er også rigtig fine, da der både er en flersproget medarbejderstab, som blandt andet kan hjælpe dig med billetter til diverse udflugter og seværdigheder. Derudover tilbyder hotellet også et pengeskab, som er meget rart at have ved hånden. Derudover er der gratis internetadgang, hvilket også er en stor fordel.

Værelserne har lækker udsigt over byen og en meget charmerende gårdhave. Der er aircondition på alle værelserne, samt hårtørrer og vinduer, der kan åbnes. Derudover har alle værelserne også skrivebord og telefon, samt faciliteter som et strygejern. Hotel de Paris Maubeuge er et billigt og fint hotel at bo på.

Se priser og fotos

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *