• Meny
  • Meny
Nice anbefalede områder og bydele

Hvor i Nice i Frankrig skal du bo? Anbefalede områder og bydele

Længes du efter Frankrigs skønne gamle byer, mad i særklasse, smukke strande og levende fortovsliv? Så kan det være, at du bør pakke kufferten og tage til Nice.

Der er mange skønne steder at bo i Nice, så er du i tvivl om, hvor i Nice i Frankrig du skal bo, så kan du læse med her.

Vi beskriver syv anbefalede områder i Nice, og derudover kommer vi med forslag til gode hoteller.

Den gamle bydel

Den gamle bydel i Nice - anbefalede områder og bydele

Er du til den sydlandske idyl med små smalle gader, liflige dufte, ægte lokalliv og spændende huse, så bør du helt klart vælge den gamle bydel i Nice i Frankrig at bo. Her er tale om et af de bedste områder i Nice for dig, der gerne vil opleve ægte gammeldags fransk charme.

Den gamle bydel er kort fortalt en af byens historiske områder med masser at byde på for alle typer af besøgende.

Området er især velegnet til dig, der går op i mad og historie. Der er utallige små og store restauranter gemt mellem alle de arkitektoniske vidundere, snirklede gadehjørner og usædvanlige butikker, som byder på både klassisk fransk mad og mere moderne indslag.

Historien er endnu et højdepunkt, da dette anbefalede område i Nice har en lang og spændende fortid. Glem alt om det moderne franske virvar, og hengiv dig til en svunden tid.

Den gamle bydel har som en bonus en central placering i byen beliggende kun 10 minutter fra Nices centrum.

Denne placering har også bidraget til, at bydelen huser mange af byens helt store attraktioner. Når du vælger den gamle bydel som sted at bo i Nice, vil du for eksempel være tæt på de arkitektoniske perler i Place du Palais de Justice – oplev især klokketårnet – og markedet på Cours Saleya.

Et andet af Nices helt store smukke områder er havnefronten, Vieux Nice Port, som byder på masser af rigmands-yachter, restauranter og barer.

Sonder at Yelo Jean Médecin

Er du i tvivl om, hvor i den gamle bydel i Nice i Frankrig, du skal bo, vil hotel Sonder at Yelo Jean Médecin være et godt bud.

Her er tale om et firestjernet hotel af høj standard, der er placeret meget tæt på Promenade des Anglais, som er byens mest prominente havnepromenade.

Her kan du få velskabte værelser til en fin pris, og der er mange faciliteter.

Se flere billeder af værelser og priser

Gambetta

Et andet af de anbefalede områder i Nice er Gambetta, som især er kendetegnet ved muligheden for at opleve spektakulær arkitektur. Elsker du at bruge dit kamera på ferien og indfange kunstneriske vinkler, så vil Gambetta lige være noget for dig.

Her er tale om et meget levende område med et miks af forskellige stilarter, der vidner om Nices lange og dramatiske historie – ikke mindst flere levn fra den særlige Belle Époque-æra.

Her er også masser af lokale butikker, som alle byder på noget unikt, samt mange restauranter med varierende menukort. Gambetta er beliggende lige vest for bymidten, men her er let at komme til og fra på grund af den nemme offentlige transport.

Gambetta er et af de bedste områder i Nice, hvis du elsker at slentre gennem byens gader på egen hånd og opleve stort som småt.

Du bør også opleve den historiske have, Alsace-Lorraine, som byder på sjældne blomster, fantastiske skulpturer og vandkunst.

Er du til shopping, når du bor i dette anbefalede område i Nice, så ligger shopping-centret Nice Étoile kun fem minutter væk.

Best Western Plus Nice Cozy Hôtel

Når du leder efter steder at bo i Nice i Gambetta-området, vil Best Western Plus Nice Cozy Hôtel være et godt bud.

Her får du et firestjernet hotel fra den verdenskendte Best Western-kæde, der ligger i nærheden af Promenade des Anglais, som er et af de helt centrale steder i byen med udsigt over det azurblå hav.

Oplev gode senge, fine faciliteter samt bar og lounge på hotellet.

Se flere billeder af værelser og priser

Les Baumettes

Les Baumettes i Nice - anbefalede områder og bydele

Spørgsmålet om, hvor i Nice i Frankrig du skal bo, kan også besvares med området Les Baumettes. Her er tale om et af de bedste områder i Nice, hvis du er historieinteresseret – og hvis du har pengepungen i orden.

Området er nemlig hjemsted for de mere velhavende, og Les Baumettes huser også det måske allermest kendte sted overhovedet i Nice, Promenades des Anglais, som er den verdenskendte promenade langs havet. Et absolut must see.

Les Baumettes er derfor med sin placering tæt på havet og havnefronten perfekt til dig, der elsker det azurblå hav og de tilhørende badefaciliteter.

Stranden, Florida Beach, er et populært sted at lufte den eksklusive bikini. Havnefronten er skøn både om dagen med sol og sommer og om aftenen, hvor lys, lyde og dufte bringer den ægte franske stemning frem.

Er du mere til kunst og kultur, er dette også et godt sted at bo i Nice, da området byder på flere museer. Særligt Nice Museum of Fine Arts og Gloria Mansions kan anbefales.

Mercure Nice Promenade des Anglais

Mercure Nice Promenades des Anglais er et velskabt firestjernet hotel til dig, der gerne vil finde et godt sted i Nice i Frankrig at bo.

Beliggenheden er supertæt ved Promenade des Anglais, så du har alt det, der er hjertet i Nice, tæt på.

Du kan forvente mange internationale faciliteter på hotellet samt en skøn bar og lounge, hvor du kan slappe af efter en oplevelsesrig fransk dag.

Se flere billeder af værelser og priser

Quartier du Port

Quartier du Port i Nice - anbefalede bydele

Et andet af de bedste områder i Nice at bo, er Quartier du Port. Her er også tale om et område tæt på vandet, som på mange områder er byens bankende hjerte.

Her finder du havnen, som emmer af liv og glade dage samt masser af velhavere, der kommer for at feriere i luksusklassen.

Det er også her, at de helt store cruise-skibe til Saint-Tropez og Cannes lægger til. Quartier du Port byder på et rigtig godt natteliv for dig, der gerne vil bo i Nice i Frankrig i et område, hvor det summer af liv og disko.

Quartier du Port er et varmt anbefalet område i Nice til dig, der elsker mad. Nice er som bekendt en havneby, og derfor er det oplagt især at smage på de mange retter med fisk og skaldyr.

Dem kan du nyde på områdets mange fiskerestauranter, som ligger på stribevis. Her er både små lokale spisesteder, men også restauranter, der for alvor byder på finere madlavning.

Er du på udkig efter lokalt håndværk, vil du kunne finde mange små specialbutikker i Quartier du Port. 

Best Western Plus Hotel Massena Nice

Er du ikke sikker på hvor i Nice i Frankrig, du skal bo, vil Best Western Plus Hotel Massena Nice i Quartier du Port være et godt bud.

Hotellet ligger centralt, og derfor er det et godt udgangspunkt for sightseeing i den franske havneby.

Hotellet er firestjernet, af høj standard og byder på mange faciliteter samt en bar og lounge, hvor du kan hvile dine trætte fødder.

Se flere billeder af værelser og priser

Jean Médecin

Jean Médecin i Nice - anbefalede områder

Jean Médecin ligger i den nye bydel, som er et af de bedste områder i Nice, hvis du mere er til det moderne end det historiske.

Dog finder du her også absolut pittoreske gader og hengemte restauranter, ligesom i de fleste andre anbefalede områder i Nice, men her er der i højere grad fokus på det moderne. Nabolaget er meget stort anlagt og beliggende lige syd for selve centrum, og her er gode forhold for shopping og fransk madkunst.

Jean Médecin huser for de kunst- og kulturinteresserede Museum of Modern and Contemporary Art, som byder på masser af moderne kunst, samt Musée Masséna.

På Musée Masséna dykkes der længere ned i historien med mange artefakter fra især Belle Époque-æraen, og den måske mest berømte genstand her er Napoleons dødsmaske.

Hvis du vælger Jean Médecin som sted at bo i Nice, vil du nyde godt af en meget central beliggenhed, hvor andre store seværdigheder er i gåafstand – eller nemme at komme til med offentlig transport.

Både Nice Teater, markedet Cours Saleya og Nice Katedral kan du nå til fods inden for omkring 20 minutter. Blue Beach ligger kun fem minutters gang fra området.

Splendid Hotel & Spa Nice

Hvor i Nice i Frankrig, du skal bo, vil afhænge af dine præferencer. Hvis du i Jean Médecin-området ønsker høj standard og mulighed for spa, vil Splendid Hotel & Spa Nice være et godt valg.

Hotellet har fire stjerner, er af international standard og kommer med alskens moderne faciliteter.

Beliggenheden tæt ved Blue Beach er endnu en bonus for dig, der gerne vil kombinere byliv med strandture.

Se flere billeder af værelser og priser

Le Piol

Le Piol i Nice - anbefalede områder

Le Piol er et godt sted i Nice i Frankrig at bo, hvis du er på familieferie. Her finder du mange af byens mere familievenlige attraktioner, og selve nabolaget er levende og forener nyt og gammelt.

Området er et af byens meget centrale steder med kun en rejsetid på fem minutter for at nå Nices absolutte centrum.

I Le Piol kan hele familien spise på gode familievenlige restauranter, og selvom stemningen er levende, er her mere ro og stilhed end i byens øvrige kvarterer. Tag også gerne børnene med til parken Square Raimu eller Fernand Anelli-svømmehallen.

Nabolaget huser dog også mange seværdigheder for den historieinteresserede – blandt andet flere historiske kirker, hvor især St. Nicholas Russian Orthodox Cathedral skal fremhæves.

Denne katedral er et kæmpe monument i sig selv, og den er en af de største af sin slags i hele Vesteuropa.

Le Piol er et af de anbefalede områder i Nice, da der er kort til byens øvrige attraktioner. Du kan gå til Promenades des Anglais og Blue Beach på fem minutter, mens Avenue Jean Médecin, Nice Étoile shoppingcenter og Casino Ruhl er ti minutter væk.

La Malmaison Nice Boutique Hotel

Der er mange gode hoteller i Le Piol, når du skal finde et sted at bo i Nice. Et af dem er La Malmaison Nice Boutique Hotel, som ligger tættere mod Promenades des Anglais og kan prale af fire stjerner.

Der er gode faciliteter at finde på hotellet, som er et boutique-hotel af høj klasse.

Også et godt valg til dig, der rejser med børn og familie.

Se flere billeder af værelser og priser

Cimiez

Cimiez i Nice anbefalede bydele

Leder du efter et mere afslappet og afdæmpet nabolag, når du skal finde ud af, hvor i Nice i Frankrig du skal bo, så vil Cimiez være en overvejelse værd.

Kvarteret er et godt sted at bo i Nice for især den historieinteresserede, for området byder på arkæologiske vidundere i verdensklasse. Her er tale om ruiner fra den romerske tid samt museer, der er helliget den forgangne æra.

Du kan med fordel besøge Archaeological Museum of Nice, der blandt andet fremviser en stor samling af genstande, som kan dateres helt tilbage til bronze- og jernalderen.

Cimiez er beliggende cirka ti minutter fra centrum, og her hersker en rolig og afslappet stemning med flere små parker og oaser midt imellem de mange romerske ruiner.

Nogle af ruinerne er gamle amfiteatre og termiske bade, og byen anvender også den gamle historie som kulisse med den moderne tidsalder i fokus, når den årlige Jazz Festival afholdes her.

Her er derfor noget til alle typer af besøgende, og leder du efter et åndehul, vil Cimiez klart være et af de bedste områder i Nice.

Bor du i Cimiez i Nice i Frankrig, kan du nå Avenue Jean Médecin på et par minutter til fods og Promenades des Anglais på under 15 minutter. Der er flere stationer i nærheden, som kan bringe dig yderligere rundt i byen.

Hotel 64 Nice

Skal du bo i Cimiez, vil det firestjernede Hotel 64 Nice være et godt valg.

Her er tale om et hotel af høj standard, som byder på alle de moderne faciliteter, som du forventer dig af et hotel med international klasse.

Beliggenheden er central for nabolaget, og hotellet ligger mod Promenades des Anglais.

Se flere billeder af værelser og priser

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.