• Meny
  • Meny
Anbefalede hoteller i Paris

Tips til anbefalede hoteller

I Paris findes der utrolig mange lækre hoteller, som uden tvivl er et besøg værd. Typisk har alle hotellerne i Paris det til fælles, at de har en vis unik charme over sig, hvorfor hvert enkelt hotel er noget specielt.

Du kan finde hoteller i alle prisklasser og alle de forskellige områder. Det handler om at finde det hotel, der matcher dine behov og din personlighed allermest. Og med de mange valgmuligheder der er i Paris, så kan det være rigtig svært at vælge. Dog er der nogle hoteller, som er mere eftertragtet end andre som fx Seven Hôtel og Hôtel du Triangle d’or.

Seven Hôtel

Seven Hôtel er et total designer hotel, som ligger i den lidt dyre ende, men dette er der en rigtig god grund til. Hotellet er designet af fire forskellige anerkendte designere, hvilket afspejles i hotellets værelser og suiter. Hver eneste suite er forskellig og indretningen er unik og spektakulær.

seven_hotel_paris

Du vil finde værelser indrettet med fritsvævende senge, badekar beklædt med koskind og sorte vægge. Du kan sågar finde pejse på nogle af værelserne, hvis du er heldig. Hotellet ligger meget tæt på det charmerende Latinerkvarter og den berømte handelsgade rue Mouffetard, hvor du kan shoppe amok.

Se priser og fotos

Hôtel du Triangle d’or.

Hôtel du Triangle d’or er et musikhotel ifølge hotellet selv. Dette skyldes, at hotellet ligger meget tæt på koncerthallen Olympia og ydermere så har hotellets arkitekt arbejdet tæt sammen med musikeren Rickie Lee Jones, den berømte jazz musiker Archie Sheep og ikke mindst den anerkendte rapper McSolaar om indretningen.

hotell_tips_paris

Dette er noget som hotellet bærer meget præg af, da hver etage er opkaldt efter en musiker og du kan finde høretelefoner og sofaer i receptionen, så man kan slappe fuldstændig af med musik i ørene.

Se priser og fotos

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *