• Meny
  • Meny

Find de bedste hoteller i Paris

Mere end 30 millioner mennesker besøger Paris hvert år, hvilket gør det til verdens mest besøgte turistdestination. For at kunne håndtere alle disse turister, er Paris fyldt til randen med masser af hoteller. Men når udbuddet af hoteller er så stort, hvordan vælger man så det bedste hotel til pengene?

Før man går på jagt efter et godt hotel i Paris, så skal man både kende sit budget og overveje sit behov. Når man har afstemt disse, er beliggenhed, kvalitet og pris det vigtigste man skal se efter.

Beliggenhed

Som de fleste storbyer består Paris også af flere bydele, disse kaldes arrondissementer. Hvert af Paris 20 arrondissementer har både navn og nummer. De laveste arrondissementer begynder i centrum og bevæger sig udad mod yderområderne.

De fleste af Paris kendte seværdigheder ligger i arrondissement 1-8, heraf kan nævnes Notre Dame, Eiffeltårnet og Louvre. Beliggenheden af hotellet påvirker selvfølgelig ofte prisen. Paris har heldigvis et rigtigt godt metrosystem, så man kan nemt vælge at spare penge ved at booke et hotel lidt længere væk fra centrum.

Kvalitet

Når man er på jagt efter de bedste hoteller i Paris, handler det ikke kun om stjerner. Det er nemlig sådan at hotel stjerner bliver givet ud fra om hotellerne opfylder en række kriterier. Med andre ord siger det altså ikke noget om hotellets service og kvalitet.

Man kan derfor opleve at hoteller med 2-3 stjerner kan være bedre end hoteller med 3-4 stjerner. For de fleste vil et 3-stjernet hotel være fint, da hotellerne i Paris er generelt er af god kvalitet. Før du booker dit hotel, anbefales det at du læser gæstebedømmelser af dit udvalgte hotel på hotels.com.

Pris

De to ovenstående punkter har selvfølgelig indflydelse på prisen. I Paris er det muligt at finde hoteller i næsten alle prisklasser, fra blot et par hundrede kroner og helt op til flere tusinde kroner per nat. Man bør dog regne med at et gennemsnitligt 3-stjernet hotel koster 800-1.200 kr. per nat i et dobbeltværelse.

Det skal tilføjes at hotelværelserne i Paris generelt ikke er så store, så vil man have et større værelse, må man også forvente at det koster lidt ekstra.

Hvis du vil bo centralt

Hvis du ønsker at bo centralt i forhold til alle seværdighederne og små hyggelige restauranter, så anbefales det at finde et hotel i 5. eller 6. arrondissement. Er du afsted med mindre børn, så er det 6. arrondissement super børnevenligt, med parker og legepladser.

Et godt bud kunne være det 3-stjernede Hotel La Perle eller det 4-stjernede Hotel Atmospheres.

Hvis du vil shoppe

Hvis du er taget til Paris for at shoppe, så er 9. arrondissement det helt rigtige sted at bo. Her har du kort afstand til mange gode butikker, samt storcentrene Printemps og Galeries Lafayette. Du skal nok regne med at tage metroen rundt til fleste seværdigheder, hvis du altså ikke er frisk på en god gåtur.

Her kunne et godt bud være det 3-stjernede Hotel Saint-Louis Pigalle, hvor du kan være heldig at få et værelse eller suite med udsigt til Eiffeltårnet.

Se mere om hvor det er godt at shoppe i Pairs.

Hvis du vil bo lidt uden for centrum

Hvis du er på budget, så kan du vælge at spare lidt penge på at bo lidt uden for centrum. Her falder priserne nemlig væsentligt for et dobbeltværelse. Her vil det bedste valg være at bo i 18. arrondissement, som er både et populært og smukt kvarter.

Du vil også kunne finde mange butikker og små restauranter i gadebilledet. Du skal dog være forberedt på at skulle tage metroen for at komme nemt rundt i byen. Her kan man vælge at bo godt og billigt på det 2/3-stjernede Hotel Remay. Ønsker man mere luksus, så kan man få meget for pengene på det gode 4-stjernede Hotel Le Relais Montmatre, som ligger i gåafstand fra Moulin Rouge.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *