• Meny
  • Meny

Hvad bør du spise i Paris?

I Paris finder du alverdens restauranter. Disse restauranter er kendt for at være verdens bedste. På disse finder du nogle af verdens lækreste specialiteter, der år efter år modtager et hav af gastronomisk titler. Men hvad er det egentlig du bør spise i Paris? Det giver dette indlæg dig svaret på.

Franske specialiteter i Paris

Der er ingen tvivl om, at specialiteter som foie gras er en sand klassiker i Paris. Denne ret er uden tvivl en af Frankrigs mest kendte retter og bør smages af alle, der rejser til Paris. Hvis du vil smage en anden specialitet, der virkelig kan få dine smagsløg til at blomstre, så skal du sætte tænderne i –mouesse, cog au vin. Denne ret er stuvet hane eller kylling og smager helt fantastisk. Du finder typisk denne ret på de mere traditionelle restauranter i Paris. Vil du smage på en klassisk fransk salat, så bør du spise salade lyonaise. Denne salat indeholder bacon og porcherede æg, og egner sig som en ganske fortrinlig ret, hvis du eksempelvis bare er på udkig efter en let frokost.

Paris er meget mere end et par enkelte retter

Det er vigtigt at huske på, at Frankrig er meget mere end traditionelle restauranter og dertilhørende retter. Maden og gastronomien bliver hele tiden udviklet i Frankrig, hvorfor man også bør smage mere moderne mad, når man befinder sig i Frankrig. Der findes et hav af gode gourmetrestauranter, hvor det ”moderne mad” bliver anrettet på smukkeste vis. Disse restauranter er kendt for at eksperimentere med maden, hvilket giver en smagsoplevelse lidt udover det sædvanlige for turister og andre madinteresserede.

Paris bærer ikke kun præg af fransk mad. Det er også muligt at finde restauranter, der har specialiseret sig i international mad. I Paris er der noget for en hver smag.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *