Paris med sine mange smukke bygninger og attraktioner er en attraktiv storby at tage til. Flere millioner af turister besøger årligt storbyen for at udleve drømmen, man ser på film, med de franske romantiske stunder på en lille hjørnecafé med ægte fransk mad og hyggelig atmosfære. Byen anses som at være en af de romantiske i hele verden, hvilket ikke er at sætte en finger på.
Mad fylder derimod også meget for storbyen, og Paris går meget op i maden og stræber efter det perfekte. Det gælder også, når man snakker om bagerier og konditorer.
Paris har også mange bagere og konditorer, som er værd at huske og besøge. Kager i rækkevis og baguettes, der siger spar fem er ikke for sjov. Bagekunsten er også højt prioriteret i den franske storby, Paris.
For den sukkersøde tand
Der er sådan set en bager eller konditorer på hvert gadehjørne i Paris, og man kan ikke undgå at rende ind i fristelser på sin vej gennem gaderne i Paris. Et anbefalet konditori er Ladurée, som er det klassiske konditori i Paris, der serverer de klassiske franske specialiteter af kager og med deres specialitet som macronkager, går man ikke helt galt i byen.
Et andet klassisk konditori, som er vokset stort i Paris er Jacques Genin, der også opererer med de franske klassiske og oldgamle opskrifter, som aldrig slår fejl.
Hvis man vil ud og opleve sære og utraditionelle men fantastiske og meget anbefalede kager, skal man gå til Pierre Hermé, som er et kendt konditori, som er kendt for de mange sære smagskombinationer, men som
virker!
Baguetten – som vi kender den
Man kan ikke gå helt galt i byen, når man snakker om baguettes i Paris. Sébastien Mauvieux, indehaver af Boulangerie Sébastien Mauvieux vandt i 2012 prisen for den bedste baguette i Frankrig – så hvis man er på udkig efter et godt bageri og Paris’ bedste bageri, er det der, man skal sætte kursen og få en god smagsoplevelse.
Skriv en kommentar