• Meny
  • Meny

Afkrogene af franskheden – handlegaderne i Paris

Hvis du planlægger ferie i Paris, er det oplagt at tjekke de mange handlegader ud. Paris har nemlig gader fyldt med shoppingmuligheder, små kreative loppemarkedsgader og afkroge, der byder på mange muligheder for at udforske handelslivet i Paris.

Der er ikke en finger at sætte på, hvorfor Paris er en af de mest populære storbyer i hele verden, og ikke mindst, at det er en af de storbyer, hvor der er flest handelsmuligheder og små som store handlegader, der kan friste hver en sjæl. Flere millioner turister tager årligt til Paris for at nyde den franske stemning i de små gader og mærke den store handelsstemning rundt på de forskellige markeder, der fremprovokerer den franske ånd i sit bedste es.

Karismatiske markeder og verdens største loppemarked

De små og store markeder i Paris er en der, man bør tage et kig, når de et par gange om ugen sprudler af gode råvarer og fransk spisekunst. Paris byder på en række markeder, og et af dem er markedet på ”Boulevard de Belleville”, som er et af Paris’ mest farverige marked, med et bredt udvalg og en anden stemning, end den du finder blandt menneskemylderet i de mange storcentrer.

Markeder, handelsgader og loppemarkeder beskriver handelslivet i Paris godt, og den kreative vinkel ses også i et af storbyens mest anerkendte og sigende verdens største loppemarked, ”Clignancourt, Marché aux Puces de Saint-Ouen”, hvor du mildest talt kan finde alt. Loppemarkedet byder på alt fra gammelt skrammel til moderne genbrug og er delt op i 15 små markeder med hver deres særpræg af vareudvalg.

Handelsgader med charme

I den anden ende finder man også de klassiske handlegader, ”Rue Carlot”, som giver designerblikket med de klassiske mærkevarekroge og antikke tøjgemmere, og ”Rue de Buci”, som byder på Paris’ svar på blomsterhandel og specialbutikker. Paris har ingen afslutning, hvad angår handelsgader, der både rummer den franske charme men også en særpræget og bredt sortiment, der gavner enhver pengepung og købeglade person.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *