• Meny
  • Meny

Transport fra Charles de Gaulle lufthavn til Paris

Paris er en af de største storbyer i hele verden, og det kan også mærkes, når man skal tranporteres frem og tilbage gennem den franske hovedstads mange gemte overraskelser af små sidegader, veje og avenuer, som man ikke helt kunne tyde på det købte turistkort. Charles de Gaulle lufthavn er Paris’ største, og også den mest omfattende at bevæge sig ud på en rejse gennem det franske transportsystem, hvilket godt kan være forvirrende en gang i mellem.

Mangler du inspiration til mulige løsninger og alternativer til de traditionelle transportmuligheder, eller vil du bare kunne planlægge dit besøg til den franske storby ekstra godt inden, er der en række muligheder, du kan følge, når du skal på det store rejseeventyr i Paris’ gader og skønne atmosfære.

Metroruten til centrum

Med metro og tog kan du komme langt ind i Paris’ bymidte fra Charles de Gaulle lufthavn. Den franske metro RER kører med meget korte mellemrum fra flere terminaler, både terminal 1 og terminal 2 i den franske lufthavn til blandt andet ”Les Halles” midt i Paris’ hjerte og ”Gare du Nord”.

Hvis du tænker at prøve dig af med andre muligheder er muligheden for at tage hurtigtoget ”TVG”, som også bliver kaldt SNCF fra Charles de Gaulle til midtbyen, og som noget andet, også kører til mange andre steder i Frankrig udover Paris. Hvis du nu tænker, at det er uoverskueligt, så frygt ikke – den franske lufthavn er udstyret med mange informationsskærme på hver terminal, som viser de forskellige afgangstider for både RER linie B og TVG.

En anderledes rejsegang

Muligheden for at undgå metroen og de andre former for toge er der skam også. Fra Charles de Gaulle lufthavn findes der også andre alternativer til transport indtil den parisiske bymidte. Der er mulighed for at bestille en taxa fra de forskellige terminaler. Bus-alternativet er også en mulighed. Der er en række forskellige muligheder fra lufthavnen til centrum af Paris, hvor Roissy Bus og Air France jævnligt kører – så frygt ikke, de mange muligheder er åbne.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *