• Meny
  • Meny

Fly fra Danmark til Paris

Hvis du har planer om at besøge verdens mest romantiske by Paris, så er der rig mulighed for at komme dertil. I Danmarks to største lufthavne Billund og Kastrup lufthavn har du utallige muligheder for at finde en afgang til Paris fra Danmark.

Der er afgange hver dag til Paris fra både Billund Lufthavn og Kastrup lufthavn, og du bestemmer sågar selv på hvilket tidspunkt på dagen du vil rejse. Så hvad enten du ønsker at besøge Paris i morgen, eller flere måneder frem, så er dette et utrolig nemt ønske for dig at realisere.

Fly fra Danmark til Paris fra Billund Lufthavn

Som sagt kan du meget nemt finde afgange til Paris fra Danmark, når du rejser fra Billund Lufthavn. Billund Lufthavn er en meget serviceminded lufthavn, som vil gøre alt for at garantere, at du får en god rejse.

Derfor er dette en god lufthavn at rejse fra, hvis du befinder dig i Jylland. Afgangene til Paris fra denne lufthavn er utallige og der er endda flere afgange på én dag til de forskellige destinationer.

Fly fra Danmark til Paris fra Kastrup Lufthavn

Ligesom Billund Lufthavn, så er Kastrup Lufthavn også en meget serviceminded lufthavn, hvorfor du uden problemer kan vælge at rejse herfra. Kastrup Lufthavn er dog mere praktisk for dem, der bor på sjælland, da som navnet antyder, så er den placeret i Kastrup.

På samme måde som Billund Lufthavn også tilbyder flere afgange om dagen til de forskellige destinationer, så gør Kastrup Lufthavn det samme. Som Danmarks største lufthavn, er du umuligt for dig ikke at finde en afgang, der matcher dine behov og dette er ingen undtagelse, når det gælder Paris.

Du kan finde flere afgange om dagen, så tidspunktet og flyselskabet er tilfredsstillende for dig.

Tips til anbefalede hoteller

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *