• Meny
  • Meny

De bedste steder at bo i Paris

Vi har alle forskellige behov og ønsker til vores rejser, men når rejsen går til Paris, så ønsker de fleste at bo i et ægte pariser kvarter. Det betyder at du kan købe friske baguettes hos bageren og beundre masser af smedejernsbalkoner. Her finder du 3 gode forslag til de bedste steder at bo i Paris.

Paris er opdelt i 20 arrondissementer (bydele) som er nummereret i spiralform, 1. arrondissement begynder i centrum ved Ile de la Cité, som er øen beliggende midt i Seinen. Arrondissementer med lavere tal er tættere beliggende på centrum, hvor 12.-20. arrondissementer er beliggende i udkanten af Paris. Pariserne referere altid til deres arrondissementer ved deres nummer.

3. arrondissement – Marais

Mange turister værdsætter at bo i Marais, så denne centrale bydel kan hurtigt blive et godt bud. Marais var historisk et hjem til flere marginaliserede samfund i Paris, herunder LGBT-miljøet og det jødiske samfund, hvilket har medført et kulturelt mix til kvarteret.

The Marais har flere forskellige attraktioner, bl.a. Centre Pompidou og Hotel de Ville. Derudover vil du også finde masser af fantastiske restauranter og caféer som virkelig bringer dig i pariserstemning. Arkitekturen i Marais er enestående og masser af fremragende muligheder for shopping – du finder masser af selvstændige butikker, luksus butikker og fantastiske markeder.

Det 4-stjernede Crown Plaza Paris Republique kunne være et godt forslag til et fremragende hotel beliggende i Marais.

4. arrondissement – Ile Saint-Louis

Dette arrondissement er det optimale valg hvis du ønsker at bo centralt I Paris. Her finder du byens vidunderlige vibrationer.  Selv om det ligger ved siden af Ile de la Cité som modtager masser af turister der vil besøge Notre Dame, så føles Ile Saint-Louis som sin helt egen by.

Det 4-stjernede Hôtel Saint-Louis Marais er et godt bud på et lækkert hotel som har både morgenmad og gratis WiFi inkluderet i prisen.

6. arrondissement – St. Germain

St. Germain er en fantastisk bydel på Seinens venstre flodbred. I dette arrondissement finder du vinderunderlige og berømte caféer, interessante små butikker samt gader fyldt med liv. Derudover er det tæt beliggende på Jardin du Luxembourg, Notre Dame og Musée d’Orsay.

Det 3-stjernede Hotel Delavigne ligger kun få skridt fra Odeon teatret samt Jardin du Luxembourg.

Disse områder skal du undgå

Du bør ikke bo uden for en af de primære 20 arrondissementer. Du vil komme til at bo langt væk fra centrum, og hvor nogle af disse forstæder kan være fantastiske, så hører nogle af dem også bandt de farligste områder i Paris.

Nær Eiffeltårnet eller Champs-Élysées, disse kvarterer er nemlig dyre boligområder. Områderne er ganske fine at bo i, men du kommer ofte til at betale mere for beliggenheden end kvaliteten. Man behøver jo heller ikke at bo i gåafstand fra de attraktioner som man ønsker at besøge, Paris har nemlig et rigtig godt og effektivt metrosystem.

Vi ønsker dig en god tur til Paris. Her er vores guide til seværdigheder i Paris.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *