• Meny
  • Meny

Det lokale køkken i Paris

Når rejsen går til Paris må du endelig ikke snyde dig selv for at prøve det spændende lokale køkken. Byen er kendt som romantikkens og kærlighedens by, men hertil hører også kærligheden og passionen for den delikate gastronomiske verden, hvor mad ikke bare er mad, men bliver til en kunstform. De lokale specialiteter så som Foie gras, krydrede vinbjergsnegle og Carbonnades (Okseragout kogt på øl): spiller på 4 ud af de 5 sanser, da både duft, fremtræden og konsistens sammenslutter det uendelige antal at smagsoplevelser det franske køkken byder på. Høj standard og perfektion er grundelementer i enhver af Paris’ restauranter, hvor det er passionen for maden og ikke mængden der mætter.

En by rig på specialiteter

Frankrig er uden tvivl et af de lande med flest specialiteter at byde på, og det er hovedstaden bestemt blevet præget af. Tager du på en af de charmerende og romantiske restauranter, så vil du hurtigt blive tilbudt at smage på de mange delikatesser, som det lokale køkken i Paris har at byde på. Som nævnt, så er foie gras uden tvivl en af mest eftertragtede specialiteter i Paris. Den cremede konsistens og den rige smag skaber en smagsoplevelse, som du ikke må snyde dig selv for.

Det samme gælder den meget berømte specialitet frølår. Denne delikatesse er meget populær i Paris, men ikke kun blandt franskmændene, men også turisterne. Den velkendte smag af kylling og sprødheden, gør frølår til en af de mest eftertragtede forretter i Frankrig. Derudover er vinbjergsneglene også en meget populær delikatesse i Paris. Dog er dette en meget speciel smagsoplevelse, da sneglene konstistens og smag er lig med deres udseende. Dette er en af de delikatesser, som man enten elsker eller hader, men de er uden tvivl værd at prøve at smage.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *